Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Lommel United (3-2) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zaterdag 27 februari 2021 - 20:45 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Union Saint-Gilloise het zaterdag 27 februari 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lommel United.

Via de Union Saint-Gilloise - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Lommel United (3-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Union Saint-Gilloise en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Wesley Alen geëindigd in een 3-2 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lommel United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van A. Verschueren. Union Saint-Gilloise kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Undav, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette M. Moreno zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lommel United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Undav de 2-2 maakte voor Union Saint-Gilloise. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Union Saint-Gilloise dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Undav de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wesley Alen bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Union Saint-Gilloise.

LIVE Union Saint-Gilloise - Lommel United 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Lommel United Doelpunt A. Verschueren Lommel United 0-1
42' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor J. Bager Union Saint-Gilloise
46' Wissel Lommel United Wissel M. Ugalde voor K. Saito Lommel United
48' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Van Der Heyden Union Saint-Gilloise
56' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor M. Moreno Lommel United
59' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav met assist van C. Nielsen Union Saint-Gilloise 1-1
65' Doelpunt Lommel United Doelpunt M. Moreno met assist van A. Verschueren Lommel United 1-2
65' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor C. Burgess Union Saint-Gilloise
66' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor V. Costa Lommel United
68' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor D. Undav Union Saint-Gilloise
68' Wissel Lommel United Wissel D. Rosa voor R. Henkens Lommel United
69' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav met assist van D. Vanzeir Union Saint-Gilloise 2-2
73' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel I. Kandouss voor S. Van Der Heyden Union Saint-Gilloise
74' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor I. Kandouss Union Saint-Gilloise
83' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor D. Rosa Lommel United
84' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel B. Labeau voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
86' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor T. Teuma Union Saint-Gilloise
86' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor M. Fixelles Union Saint-Gilloise
87' Wissel Lommel United Wissel J. Cejas voor A. Zaroury Lommel United
89' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor M. Ugalde Lommel United
91' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor B. Labeau Union Saint-Gilloise
93' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav Union Saint-Gilloise 3-2
94' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Lynen voor D. Undav Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Lommel United
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Lommel United
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.