Nabeschouwing Westerlo - Lierse Kempenzonen (0-0) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zondag 23 augustus 2020 - 16:00 uur



In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Westerlo het zondag 23 augustus 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Lierse Kempenzonen (0-0)

De Eerste Divisie B 2020/2021 wedstrijd tussen Westerlo en Lierse Kempenzonen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Westerlo dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Westerlo, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jasper Vergoote niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - Lierse Kempenzonen
Balbezit
71%
29%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
20
7
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
113
57
Gevaarlijke aanvallen
92
37
Corners
10
8
Wissels
2
3
LIVE Westerlo - Lierse Kempenzonen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel E. Samyn voor S. Vermeiren Lierse Kempenzonen
67' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Y. Ben Hammou voor A. Allach Lierse Kempenzonen
67' Wissel Westerlo Wissel A. Gboho voor T. Dierckx Westerlo
74' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel H. Smolders voor I. El Ansri Lierse Kempenzonen
85' Wissel Westerlo Wissel K. Mabea voor B. Ndong Westerlo
86' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor N. Ghandri Westerlo
89' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor H. Smolders Lierse Kempenzonen
92' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Lierse Kempenzonen
Opstellingen Westerlo - Lierse Kempenzonen
De opstellingen van Westerlo en Lierse Kempenzonen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Lierse Kempenzonen
# Speler Pos.
11 Younes Ben Hammou
12 Jarno De Smet K
24 Hannes Smolders V
5 Simon van Geet V
14 Toon Janssen M
23 Terry Osei Berkoe A
19 Emile Samyn A
Voorbeschouwing Westerlo - Lierse Kempenzonen

Westerlo en Lierse Kempenzonen treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jasper Vergoote en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Westerlo en Lierse Kempenzonen elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Westerlo 0
Winst Lierse Kempenzonen 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Westerlo - Lierse Kempenzonen Opstelling Westerlo Opstelling Lierse Kempenzonen Live Westerlo - Lierse Kempenzonen Live Westerlo - Lierse Kempenzonen kijken Westerlo - Lierse Kempenzonen kijken Live Westerlo - Lierse Kempenzonen stream Westerlo - Lierse Kempenzonen Fox Sports Nabeschouwing Westerlo - Lierse Kempenzonen Uitslag Westerlo - Lierse Kempenzonen Statistieken Westerlo - Lierse Kempenzonen Eerste Divisie B 2020/2021 Westerlo - Lierse Kempenzonen wedden Westerlo - Lierse Kempenzonen gokken Westerlo - Lierse Kempenzonen Unibet