Nabeschouwing Westerlo - RWDM (3-0) || Eerste Divisie B 2020/2021

Maandag 9 november 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Westerlo het maandag 9 november 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - RWDM (3-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Westerlo en RWDM is onder leiding van scheidsrechter Jordy Vermeire geëindigd in een 3-0 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door C. Bruls, waarmee Westerlo met 1-0 de leiding nam. Westerlo vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Van Eenoo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was C. Bruls van Westerlo die de 3-0 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jordy Vermeire, waardoor Westerlo dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Westerlo - RWDM 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Westerlo Doelpunt C. Bruls Westerlo 1-0
30' Gele kaart RWDM Gele kaart voor A. Dante RWDM
48' Gele kaart RWDM Gele kaart voor L. Nangis RWDM
56' Wissel RWDM Wissel E. Senakuku voor A. Dante RWDM
60' Wissel Westerlo Wissel A. Gboho voor A. Cicek Westerlo
67' Doelpunt Westerlo Doelpunt L. Van Eenoo Westerlo 2-0
70' Wissel RWDM Wissel J. Dequevy voor K. Nzuzi Mata RWDM
72' Gele kaart RWDM Gele kaart voor J. Libert RWDM
74' Wissel RWDM Wissel I. Yagan voor G. Claes RWDM
75' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor N. Soumah Westerlo
79' Wissel Westerlo Wissel C. Remmer voor T. Dierckx Westerlo
81' Gele kaart RWDM Gele kaart voor G. Ruyssen RWDM
88' Wissel Westerlo Wissel F. Antunes voor K. Abrahams Westerlo
93' Doelpunt Westerlo Doelpunt C. Bruls Westerlo 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - RWDM
Opstellingen Westerlo - RWDM
De opstellingen van Westerlo en RWDM zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Westerlo - RWDM

Westerlo en RWDM treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jordy Vermeire en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en RWDM in de Eerste Divisie B vond plaats op 6 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor RWDM. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is RWDM favoriet. 1 keer wist de ploeg van Westerlo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Westerlo. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Westerlo 0
Winst RWDM 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Westerlo op een 7e positie staat, terwijl we RWDM terugvinden op de 4e plaats.