Nabeschouwing Almere City - FC Dordrecht (1-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 23 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Almere City het vrijdag 23 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - FC Dordrecht (1-1)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen Almere City en FC Dordrecht geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door K. Luckassen, waarmee Almere City met 1-0 de leiding nam. De eerste goal viel in de eerste helft, na 15 minuten was het K. Luckassen die Almere City op een 1-0 voorsprong zette. In de 69e minuut kreeg K. Luckassen van Almere City voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Almere City de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 69e minuut moest Almere City verder met een man minder, nadat K. Luckassen een tweede gele kaart kreeg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Almere City - FC Dordrecht 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Almere City Doelpunt K. Luckassen Almere City 1-0
36' Gele kaart Almere City Gele kaart voor T. Hunte Almere City
56' Gele kaart Almere City Gele kaart voor B. van Vlerken Almere City
65' Wissel Almere City Wissel N. van Hilten voor B. van Vlerken Almere City
66' Gele kaart Almere City Gele kaart voor K. Luckassen Almere City
66' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor L. Montsma FC Dordrecht
69' Tweede gele kaart Almere City Tweede gele kaart voor K. Luckassen Almere City
72' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt O. Zamouri met assist van T. Kok FC Dordrecht 1-1
76' Wissel Almere City Wissel R. Kip voor A. Calcan Almere City
78' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor M. Peijnenburg FC Dordrecht
80' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor O. Zamouri FC Dordrecht
83' Wissel Almere City Wissel A. Ahannach voor N. Vossebelt Almere City
84' Gele kaart Almere City Gele kaart voor D. Blackson Almere City
88' Gele kaart Almere City Gele kaart voor J. Efmorfidis Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - FC Dordrecht
Opstellingen Almere City - FC Dordrecht
De opstellingen van Almere City en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.