Nabeschouwing Almere City - Jong AZ (2-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 8 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Almere City het vrijdag 8 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Jong AZ (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 2-0 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door J. Efmorfidis, waarmee Almere City met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Almere City opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het T. Receveur die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Almere City.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Almere City.

LIVE Almere City - Jong AZ 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Efmorfidis Almere City 1-0
53' Wissel Jong AZ Wissel K. Koreniuk voor J. Duin Jong AZ
79' Wissel Jong AZ Wissel T. Oosting voor M. Hoedemakers Jong AZ
81' Wissel Almere City Wissel K. Luckassen voor S. Meijer Almere City
81' Wissel Almere City Wissel R. Kip voor A. Ahannach Almere City
89' Wissel Almere City Wissel A. Bensabouh voor I. Alhaft Almere City
93' Doelpunt Almere City Doelpunt T. Receveur Almere City 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - Jong AZ
Opstellingen Almere City - Jong AZ
De opstellingen van Almere City en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Almere City - Jong AZ

Almere City en Jong AZ treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 20 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almere City. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Almere City favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Jong AZ slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Almere City 2
Winst Jong AZ 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 14e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.