Nabeschouwing Almere City - SC Cambuur (2-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 9 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Almere City het vrijdag 9 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere.

Via de Almere City - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - SC Cambuur (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 2-1 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door J. Efmorfidis, waarmee Almere City met 1-0 de leiding nam. SC Cambuur kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Robertha, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette T. Hunte zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Almere City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 88e minuut werd Y. Loen van Almere City met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Almere City het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edwin van de Graaf, waardoor Almere City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Almere City - SC Cambuur
Goals
2
1
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
8
6
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
109
107
Gevaarlijke aanvallen
74
54
Corners
7
3
Wissels
2
2
LIVE Almere City - SC Cambuur 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Efmorfidis met assist van T. Hunte Almere City 1-0
39' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt N. Robertha SC Cambuur 1-1
54' Gele kaart Almere City Gele kaart voor D. Mirani Almere City
59' Doelpunt Almere City Doelpunt T. Hunte met assist van E. Soleri Almere City 2-1
60' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor X. Mous SC Cambuur
60' Gele kaart Almere City Gele kaart voor E. Soleri Almere City
65' Wissel Almere City Wissel K. Luckassen voor E. Soleri Almere City
66' Wissel SC Cambuur Wissel I. Kallon voor T. Conraad SC Cambuur
76' Wissel Almere City Wissel R. Kip voor T. Hunte Almere City
78' Wissel SC Cambuur Wissel K. Rossi voor O. el Baad SC Cambuur
79' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Mbende SC Cambuur
88' Rode kaart Almere City Rode kaart voor Y. Loen Almere City
Opstellingen Almere City - SC Cambuur
De opstellingen van Almere City en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Almere City
# Speler Pos.
13 Chiel Kramer K
18 Edward Francis V
7 Anass Ahannach M
10 Ricardo Kip M
11 Jergé Hoefdraad A
19 Kevin Luckassen A
20 Andreas Calcan A
29 Stijn Meijer A
Voorbeschouwing Almere City - SC Cambuur

Almere City en SC Cambuur treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Almere City en SC Cambuur elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Almere City 0
Winst SC Cambuur 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 5e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Almere City - SC Cambuur Opstelling Almere City Opstelling SC Cambuur Live Almere City - SC Cambuur Live Almere City - SC Cambuur kijken Almere City - SC Cambuur kijken Live Almere City - SC Cambuur stream Almere City - SC Cambuur Fox Sports Nabeschouwing Almere City - SC Cambuur Uitslag Almere City - SC Cambuur Statistieken Almere City - SC Cambuur Eerste Divisie 2018/2019 Almere City - SC Cambuur wedden Almere City - SC Cambuur gokken Almere City - SC Cambuur Unibet