Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Twente (2-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 9 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Den Bosch het vrijdag 9 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Twente (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en FC Twente is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 2-1 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door S. Beltrame, waarmee FC Den Bosch met 1-0 de leiding nam. FC Den Bosch vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Velkov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 32e minuut wist FC Twente de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Boere. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want FC Twente kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 77e minuut werd S. Velkov van FC Den Bosch met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor FC Den Bosch het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pol van Boekel, waardoor FC Den Bosch dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - FC Twente
Goals
2
1
Balbezit
50%
50%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
13
8
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
88
101
Gevaarlijke aanvallen
68
89
Corners
4
4
Wissels
3
2
LIVE FC Den Bosch - FC Twente 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. Velkov FC Den Bosch
19' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Beltrame met assist van L. Brouwers FC Den Bosch 1-0
23' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Rafael Ramos FC Twente
24' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Velkov FC Den Bosch 2-0
32' Doelpunt FC Twente Doelpunt T. Boere FC Twente 2-1
75' Wissel FC Twente Wissel J. Oosterwijk voor R. Zekhnini FC Twente
76' Wissel FC Den Bosch Wissel K. Felida voor L. Brouwers FC Den Bosch
77' Rode kaart FC Den Bosch Rode kaart voor S. Velkov FC Den Bosch
78' Wissel FC Den Bosch Wissel L. Väisänen voor R. Sappinen FC Den Bosch
82' Wissel FC Twente Wissel M. Maria voor Ricardinho FC Twente
82' Wissel FC Den Bosch Wissel J. Marchioni voor O. Bouyaghlafen FC Den Bosch
95' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. van der Winden FC Den Bosch
95' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Javier Espinosa FC Twente
Opstellingen FC Den Bosch - FC Twente
De opstellingen van FC Den Bosch en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Den Bosch - FC Twente

FC Den Bosch en FC Twente treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Den Bosch en FC Twente elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Den Bosch 0
Winst FC Twente 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 4e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Den Bosch - FC Twente Opstelling FC Den Bosch Opstelling FC Twente Live FC Den Bosch - FC Twente Live FC Den Bosch - FC Twente kijken FC Den Bosch - FC Twente kijken Live FC Den Bosch - FC Twente stream FC Den Bosch - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Twente Uitslag FC Den Bosch - FC Twente Statistieken FC Den Bosch - FC Twente Eerste Divisie 2018/2019 FC Den Bosch - FC Twente wedden FC Den Bosch - FC Twente gokken FC Den Bosch - FC Twente Unibet