Nabeschouwing FC Den Bosch - Telstar (3-4) || Eerste Divisie

Vrijdag 22 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Den Bosch het vrijdag 22 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Telstar (3-4)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Freek Van Herk geëindigd in een 3-4 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door V. Vermeij, waarmee FC Den Bosch met 1-0 de leiding nam. FC Den Bosch vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Oulad Omar op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van FC Den Bosch, waarmee I. Oulad Omar zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

T. Ondaan zette Telstar even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Freek Van Herk toegekende penalty wist te benutten. In de 56e minuut kwam Telstar weer dichterbij, nadat M. Springer de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 58e minuut was het A. Mendes Moreira die Telstar weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Telstar aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd T. Ondaan die in de 70e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 3-4 eindstand.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Freek Van Herk en eindigde de wedstrijd dus met een 3-4 stand in het voordeel van Telstar.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - Telstar
Goals
3
4
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
10
11
Schoten op doel
6
8
Aanvallen
136
101
Gevaarlijke aanvallen
90
70
Corners
7
6
Wissels
2
3
LIVE FC Den Bosch - Telstar 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt V. Vermeij met assist van I. Oulad Omar FC Den Bosch 1-0
19' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt I. Oulad Omar met assist van S. Beltrame FC Den Bosch 2-0
45' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt I. Oulad Omar FC Den Bosch 3-0
46' Wissel Telstar Wissel J. van Heertum voor S. Sno Telstar
48' Penalty Telstar Penalty T. Ondaan Telstar 3-1
54' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. Velkov FC Den Bosch
55' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Najah Telstar
56' Doelpunt Telstar Doelpunt M. Springer Telstar 3-2
57' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor I. Oulad Omar FC Den Bosch
58' Doelpunt Telstar Doelpunt A. Mendes Moreira Telstar 3-3
65' Wissel Telstar Wissel D. van Iperen voor F. Korpershoek Telstar
70' Doelpunt Telstar Doelpunt T. Ondaan met assist van S. Lynen Telstar 3-4
74' Wissel FC Den Bosch Wissel B. Darri voor S. Blummel FC Den Bosch
74' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van der Sande voor V. Vermeij FC Den Bosch
87' Wissel Telstar Wissel D. van Haaren voor A. Mendes Moreira Telstar
Opstellingen FC Den Bosch - Telstar
De opstellingen van FC Den Bosch en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels FC Den Bosch
# Speler Pos.
21 Nick Leijten K
50 Menno Heus K
15 Nicolás Romat V
33 Robin Voets V
6 Jens van Son M
14 Brahim Darri A
18 Jort van der Sande A
Voorbeschouwing FC Den Bosch - Telstar

FC Den Bosch en Telstar treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Freek Van Herk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Den Bosch en Telstar elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Den Bosch 0
Winst Telstar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 4e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
FC Den Bosch - Telstar Opstelling FC Den Bosch Opstelling Telstar Live FC Den Bosch - Telstar Live FC Den Bosch - Telstar kijken FC Den Bosch - Telstar kijken Live FC Den Bosch - Telstar stream FC Den Bosch - Telstar Fox Sports Nabeschouwing FC Den Bosch - Telstar Uitslag FC Den Bosch - Telstar Statistieken FC Den Bosch - Telstar Eerste Divisie 2018/2019 FC Den Bosch - Telstar wedden FC Den Bosch - Telstar gokken FC Den Bosch - Telstar Unibet