Nabeschouwing FC Dordrecht - FC Twente (0-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 14 september 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Dordrecht het vrijdag 14 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - FC Twente (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en FC Twente is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door P. Bijen, waarmee FC Twente met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Antonio Stankov zorgde ervoor dat FC Twente op 0-2 kwam te staan in de 33e minuut.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van FC Twente.

LIVE FC Dordrecht - FC Twente 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt FC Twente Doelpunt P. Bijen met assist van Aitor Cantalapiedra FC Twente 0-1
33' Eigen doelpunt FC Twente Eigen doelpunt Antonio Stankov FC Twente 0-2
39' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor W. Brama FC Twente
46' Wissel FC Dordrecht Wissel Omran Haydary voor S. Mourgos FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Cijntje voor O. Zamouri FC Dordrecht
57' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Rafael Ramos FC Twente
59' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor M. Maletić FC Dordrecht
67' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor D. Breedijk FC Dordrecht
67' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor FC Dordrecht
69' Wissel FC Dordrecht Wissel R. Smith voor Antonio Stankov FC Dordrecht
77' Wissel FC Twente Wissel U. Bapoh voor T. Boere FC Twente
80' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Aitor Cantalapiedra FC Twente
81' Wissel FC Twente Wissel R. Zekhnini voor M. Smith FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - FC Twente
Opstellingen FC Dordrecht - FC Twente
De opstellingen van FC Dordrecht en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Dordrecht - FC Twente

FC Dordrecht en FC Twente treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Dordrecht en FC Twente elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Winst FC Dordrecht 0
Winst FC Twente 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 19e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 8e plaats.