Nabeschouwing FC Dordrecht - Jong Ajax (3-3) || Eerste Divisie

Vrijdag 1 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Dordrecht het vrijdag 1 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Jong Ajax (3-3)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen FC Dordrecht en Jong Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Danilo, waarmee Jong Ajax met 0-1 de leiding nam. FC Dordrecht kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Cijntje, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 20e minuut zette N. Kühn zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Jong Ajax de leiding in de wedstrijd nam.

Na 21 minuten werd de voorsprong voor Jong Ajax vergroot nadat Danilo de 1-3 wist te scoren. In de 66e minuut kwam FC Dordrecht weer dichterbij, nadat S. Power de stand terug wist te brengen naar 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor FC Dordrecht. In de 79e minuut was het J. Schuurman die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Edgar Bijl en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken FC Dordrecht - Jong Ajax
Goals
3
3
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
14
16
Schoten op doel
7
8
Aanvallen
136
125
Gevaarlijke aanvallen
74
71
Corners
6
7
Wissels
3
3
LIVE FC Dordrecht - Jong Ajax 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Danilo met assist van R. Gravenberch Jong Ajax 0-1
14' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Cijntje met assist van J. Schuurman FC Dordrecht 1-1
20' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt N. Kühn met assist van R. Gravenberch Jong Ajax 1-2
21' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Danilo Jong Ajax 1-3
46' Wissel Jong Ajax Wissel D. Solomons voor J. Maduro Jong Ajax
46' Wissel Jong Ajax Wissel C. Nunnely voor J. Ekkelenkamp Jong Ajax
64' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Timmermans voor B. Breukers FC Dordrecht
65' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor J. Schuurman FC Dordrecht
66' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt S. Power met assist van J. Zwarts FC Dordrecht 2-3
71' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Antonio Stankov FC Dordrecht
73' Wissel Jong Ajax Wissel L. Traore voor N. Kühn Jong Ajax
79' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Schuurman met assist van T. Timmermans FC Dordrecht 3-3
81' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor C. Nunnely Jong Ajax
83' Wissel FC Dordrecht Wissel D. Green voor R. Smith FC Dordrecht
87' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Bouwmeester voor J. Zwarts FC Dordrecht
87' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor M. Peijnenburg FC Dordrecht
Opstellingen FC Dordrecht - Jong Ajax
De opstellingen van FC Dordrecht en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Dordrecht - Jong Ajax

FC Dordrecht en Jong Ajax treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edgar Bijl en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Dordrecht en Jong Ajax elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Dordrecht 0
Winst Jong Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 18e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
FC Dordrecht - Jong Ajax Opstelling FC Dordrecht Opstelling Jong Ajax Live FC Dordrecht - Jong Ajax Live FC Dordrecht - Jong Ajax kijken FC Dordrecht - Jong Ajax kijken Live FC Dordrecht - Jong Ajax stream FC Dordrecht - Jong Ajax Fox Sports Nabeschouwing FC Dordrecht - Jong Ajax Uitslag FC Dordrecht - Jong Ajax Statistieken FC Dordrecht - Jong Ajax Eerste Divisie 2018/2019 FC Dordrecht - Jong Ajax wedden FC Dordrecht - Jong Ajax gokken FC Dordrecht - Jong Ajax Unibet