Nabeschouwing FC Dordrecht - TOP Oss (0-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 21 december 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Dordrecht het vrijdag 21 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - TOP Oss (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 0-1 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door D. Janssen, waarmee FC Oss met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van TOP Oss.

Wedstrijdstatistieken FC Dordrecht - TOP Oss
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
18
7
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
178
136
Gevaarlijke aanvallen
109
77
Corners
6
7
Wissels
3
2
LIVE FC Dordrecht - TOP Oss 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Gele kaart FC Oss Gele kaart voor H. Dogan FC Oss
26' Doelpunt FC Oss Doelpunt D. Janssen met assist van D. van der Sluys FC Oss 0-1
65' Wissel FC Dordrecht Wissel D. Green voor L. Montsma FC Dordrecht
76' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Schalekamp voor R. Smith FC Dordrecht
79' Wissel FC Dordrecht Wissel Q. Hogesteger voor T. Timmermans FC Dordrecht
81' Gele kaart FC Oss Gele kaart voor D. Janssen FC Oss
83' Wissel FC Oss Wissel R. Oratmangoen voor H. Dogan FC Oss
91' Wissel FC Oss Wissel M. Verkoelen voor K. van der Biezen FC Oss
Opstellingen FC Dordrecht - TOP Oss
De opstellingen van FC Dordrecht en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Dordrecht - TOP Oss

FC Dordrecht en TOP Oss treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Dordrecht en TOP Oss elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Dordrecht 0
Winst TOP Oss 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 18e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.

Tags
FC Dordrecht - TOP Oss Opstelling FC Dordrecht Opstelling TOP Oss Live FC Dordrecht - TOP Oss Live FC Dordrecht - TOP Oss kijken FC Dordrecht - TOP Oss kijken Live FC Dordrecht - TOP Oss stream FC Dordrecht - TOP Oss Fox Sports Nabeschouwing FC Dordrecht - TOP Oss Uitslag FC Dordrecht - TOP Oss Statistieken FC Dordrecht - TOP Oss Eerste Divisie 2018/2019 FC Dordrecht - TOP Oss wedden FC Dordrecht - TOP Oss gokken FC Dordrecht - TOP Oss Unibet