Nabeschouwing FC Eindhoven - FC Dordrecht (8-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 22 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Eindhoven het vrijdag 22 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - FC Dordrecht (8-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 8-1 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door E. Kabangu, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. FC Eindhoven vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Kabangu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van FC Eindhoven, waarmee S. Bourard zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Eindhoven geen gas terug, waardoor in de 48e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van E. Kabangu. FC Dordrecht kreeg een penalty toegewezen in de 51e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond O. Zamouri die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 4-0 tussenstand op het scorebord bleef staan. In de 54e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het O. Zamouri die namens FC Dordrecht het net wist te raken. Even later viel in de 76e minuut opnieuw een doelpunt. Het was S. Elisha van FC Eindhoven die de score op 5-1 zette. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 78 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van FC Eindhoven. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van A. Daniels die de stand in de wedstrijd op 6-1 zette. Het volgende doelpunt viel in de 80e minuut en werd gescoord door C. Seedorf van FC Eindhoven. Het betekende de 7-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Laurens Gerrets en eindigde de wedstrijd dus met een 8-1 stand in het voordeel van FC Eindhoven.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - FC Dordrecht
Goals
8
1
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
13
8
Schoten op doel
12
6
Aanvallen
111
117
Gevaarlijke aanvallen
61
65
Corners
1
4
Wissels
3
3
LIVE FC Eindhoven - FC Dordrecht 8-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt E. Kabangu met assist van B. van den Boomen FC Eindhoven 1-0
42' Wissel FC Eindhoven Wissel A. Daniels voor R. Klooster FC Eindhoven
44' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt E. Kabangu met assist van K. Essikal FC Eindhoven 2-0
47' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Bourard met assist van E. Kabangu FC Eindhoven 3-0
48' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt E. Kabangu met assist van S. Bourard FC Eindhoven 4-0
51' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. Van der Heyden FC Eindhoven
51' Penalty gemist FC Dordrecht Penalty gemist O. Zamouri FC Dordrecht
53' Wissel FC Dordrecht Wissel B. Breukers voor T. Timmermans FC Dordrecht
54' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt O. Zamouri met assist van B. Breukers FC Dordrecht 4-1
57' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Schets voor J. Cijntje FC Dordrecht
58' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. Bourard FC Eindhoven
67' Wissel FC Eindhoven Wissel Marcelo Lopes voor S. Bourard FC Eindhoven
76' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Elisha met assist van E. Kabangu FC Eindhoven 5-1
78' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt A. Daniels met assist van B. van den Boomen FC Eindhoven 6-1
80' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt C. Seedorf met assist van B. van den Boomen FC Eindhoven 7-1
80' Wissel FC Eindhoven Wissel D. Green voor R. Smith FC Eindhoven
81' Wissel FC Dordrecht Wissel K. de Rooij voor E. Kabangu FC Dordrecht
82' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt B. van den Boomen met assist van Marcelo Lopes FC Eindhoven 8-1
Opstellingen FC Eindhoven - FC Dordrecht
De opstellingen van FC Eindhoven en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Eindhoven - FC Dordrecht

FC Eindhoven en FC Dordrecht treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Eindhoven en FC Dordrecht elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Eindhoven 0
Winst FC Dordrecht 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 14e positie staat, terwijl we FC Dordrecht terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Eindhoven - FC Dordrecht Opstelling FC Eindhoven Opstelling FC Dordrecht Live FC Eindhoven - FC Dordrecht Live FC Eindhoven - FC Dordrecht kijken FC Eindhoven - FC Dordrecht kijken Live FC Eindhoven - FC Dordrecht stream FC Eindhoven - FC Dordrecht Fox Sports Nabeschouwing FC Eindhoven - FC Dordrecht Uitslag FC Eindhoven - FC Dordrecht Statistieken FC Eindhoven - FC Dordrecht Eerste Divisie 2018/2019 FC Eindhoven - FC Dordrecht wedden FC Eindhoven - FC Dordrecht gokken FC Eindhoven - FC Dordrecht Unibet