Nabeschouwing FC Eindhoven - FC Twente (1-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 5 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Eindhoven het vrijdag 5 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - FC Twente (1-1)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen FC Eindhoven en FC Twente geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door Aitor Cantalapiedra, waarmee FC Twente met 0-1 de leiding nam. In de 74e minuut moest J. Idzes van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Erwin Blank een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest FC Eindhoven verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte C. Seedorf namens FC Eindhoven in de 92e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE FC Eindhoven - FC Twente 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
27' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor T. Hölscher FC Twente
54' Wissel FC Twente Wissel Nacho Monsalve voor C. González FC Twente
55' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor FC Eindhoven
57' Doelpunt FC Twente Doelpunt Aitor Cantalapiedra FC Twente 0-1
66' Wissel FC Twente Wissel J. Oosterwijk voor T. Boere FC Twente
70' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Elisha voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
74' Rode kaart FC Eindhoven Rode kaart voor J. Idzes FC Eindhoven
75' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Aitor Cantalapiedra FC Twente
78' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor N. Raaijmakers FC Eindhoven
81' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Bourard voor N. Raaijmakers FC Eindhoven
83' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Ricardinho FC Twente
84' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Janssen voor K. Essikal FC Eindhoven
84' Wissel FC Twente Wissel U. Bapoh voor R. Zekhnini FC Twente
92' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt C. Seedorf FC Eindhoven 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - FC Twente
Opstellingen FC Eindhoven - FC Twente
De opstellingen van FC Eindhoven en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Eindhoven - FC Twente

FC Eindhoven en FC Twente treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Eindhoven en FC Twente elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Winst FC Eindhoven 0
Winst FC Twente 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 17e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 3e plaats.