Nabeschouwing FC Eindhoven - Helmond Sport (2-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 23 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Eindhoven het vrijdag 23 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Helmond Sport (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 2-1 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. van der Gaag, waarmee Helmond Sport met 0-1 de leiding nam. De eerste goal viel in de eerste helft, na 28 minuten was het J. van der Gaag die Helmond Sport op een 0-1 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 86e minuut nadat Marcelo Lopes namens FC Eindhoven de bal tussen de palen wist te werken: 2-1. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. Even later was het opnieuw Marcelo Lopes die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij FC Eindhoven op 2-1 in de 86e minuut. Namens FC Eindhoven mocht Marcelo Lopes in de 86e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sander van der Eijk bij een 2-1 eindstand in het voordeel van FC Eindhoven.

LIVE FC Eindhoven - Helmond Sport 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel FC Eindhoven Wissel K. de Rooij voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
28' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. van der Gaag met assist van A. Muzaqi Helmond Sport 0-1
35' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor S. Edwards Helmond Sport
39' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt B. van den Boomen met assist van S. Elisha FC Eindhoven 1-1
45' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Idzes FC Eindhoven
46' Wissel Helmond Sport Wissel A. Naudts voor A. Muzaqi Helmond Sport
62' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. van der Gaag Helmond Sport
66' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Bourard voor B. van den Boomen FC Eindhoven
76' Wissel Helmond Sport Wissel K. Wesdorp voor S. Edwards Helmond Sport
82' Wissel Helmond Sport Wissel B. Zwanen voor J. van der Gaag Helmond Sport
86' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Marcelo Lopes met assist van A. Daniels FC Eindhoven 2-1
91' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor T. Swinnen Helmond Sport
93' Wissel FC Eindhoven Wissel K. de Rooij voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Helmond Sport
Opstellingen FC Eindhoven - Helmond Sport
De opstellingen van FC Eindhoven en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.