Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong Ajax (1-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 15 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Eindhoven het vrijdag 15 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong Ajax (1-1)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen FC Eindhoven en Jong Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door B. van den Boomen, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Jong Ajax het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk Danilo die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - Jong Ajax
Goals
1
1
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
12
15
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
124
125
Gevaarlijke aanvallen
80
66
Corners
4
0
Wissels
3
3
LIVE FC Eindhoven - Jong Ajax 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt B. van den Boomen FC Eindhoven 1-0
41' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. Bourard FC Eindhoven
46' Wissel Jong Ajax Wissel N. Bakboord voor J. Maduro Jong Ajax
62' Wissel Jong Ajax Wissel L. Traore voor V. Jensen Jong Ajax
67' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Elisha voor S. Bourard FC Eindhoven
67' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Idzes voor E. Kabangu FC Eindhoven
69' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. Van der Heyden FC Eindhoven
76' Wissel Jong Ajax Wissel L. Thethani voor N. Kühn Jong Ajax
77' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor L. Traore Jong Ajax
80' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor N. Lang Jong Ajax
82' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Danilo met assist van D. de Wit Jong Ajax 1-1
82' Wissel FC Eindhoven Wissel K. de Rooij voor A. Daniels FC Eindhoven
Opstellingen FC Eindhoven - Jong Ajax
De opstellingen van FC Eindhoven en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Eindhoven - Jong Ajax

FC Eindhoven en Jong Ajax treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Eindhoven en Jong Ajax elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Eindhoven 0
Winst Jong Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 11e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Eindhoven - Jong Ajax Opstelling FC Eindhoven Opstelling Jong Ajax Live FC Eindhoven - Jong Ajax Live FC Eindhoven - Jong Ajax kijken FC Eindhoven - Jong Ajax kijken Live FC Eindhoven - Jong Ajax stream FC Eindhoven - Jong Ajax Fox Sports Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong Ajax Uitslag FC Eindhoven - Jong Ajax Statistieken FC Eindhoven - Jong Ajax Eerste Divisie 2018/2019 FC Eindhoven - Jong Ajax wedden FC Eindhoven - Jong Ajax gokken FC Eindhoven - Jong Ajax Unibet