Nabeschouwing FC Eindhoven - TOP Oss (2-1) || Eerste Divisie

Maandag 1 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Eindhoven het maandag 1 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - TOP Oss (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Luca Evian Cantineau geëindigd in een 2-1 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door S. Elisha, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. TOP Oss kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Dogan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette E. Kabangu zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Eindhoven de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luca Evian Cantineau, waardoor FC Eindhoven dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - TOP Oss
Goals
2
1
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
18
11
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
125
133
Gevaarlijke aanvallen
68
86
Corners
5
1
Wissels
3
3
LIVE FC Eindhoven - TOP Oss 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Elisha met assist van E. Kabangu FC Eindhoven 1-0
22' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor H. Dogan TOP Oss
42' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Idzes voor S. Van der Heyden FC Eindhoven
49' Wissel TOP Oss Wissel K. Essikal voor TOP Oss
46' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor D. Ladan O. Rommens FC Eindhoven
49' Doelpunt TOP Oss Doelpunt H. Dogan TOP Oss 1-1
52' Wissel FC Eindhoven Wissel Marcelo Lopes voor R. Achenteh FC Eindhoven
60' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt E. Kabangu met assist van B. van den Boomen FC Eindhoven 2-1
78' Wissel TOP Oss Wissel R. Cicilia voor S. Bourard TOP Oss
79' Wissel FC Eindhoven Wissel E. Stroo voor D. van der Sluys FC Eindhoven
81' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. Elisha FC Eindhoven
87' Wissel TOP Oss Wissel K. van der Biezen voor R. Stuij van den Herik TOP Oss
Opstellingen FC Eindhoven - TOP Oss
De opstellingen van FC Eindhoven en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Eindhoven - TOP Oss

FC Eindhoven en TOP Oss treffen elkaar in de 32e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Evian Cantineau en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Eindhoven en TOP Oss elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Eindhoven 0
Winst TOP Oss 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 13e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Eindhoven - TOP Oss Opstelling FC Eindhoven Opstelling TOP Oss Live FC Eindhoven - TOP Oss Live FC Eindhoven - TOP Oss kijken FC Eindhoven - TOP Oss kijken Live FC Eindhoven - TOP Oss stream FC Eindhoven - TOP Oss Fox Sports Nabeschouwing FC Eindhoven - TOP Oss Uitslag FC Eindhoven - TOP Oss Statistieken FC Eindhoven - TOP Oss Eerste Divisie 2018/2019 FC Eindhoven - TOP Oss wedden FC Eindhoven - TOP Oss gokken FC Eindhoven - TOP Oss Unibet