Nabeschouwing FC Twente - FC Den Bosch (1-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 29 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Twente het vrijdag 29 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.

Via de FC Twente - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - FC Den Bosch (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Twente en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door J. Oosterwijk, waarmee FC Twente met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor FC Twente uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - FC Den Bosch
Goals
1
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
6
6
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
98
90
Gevaarlijke aanvallen
56
47
Corners
4
3
Wissels
3
3
LIVE FC Twente - FC Den Bosch 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
48' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor I. Oulad Omar FC Den Bosch
54' Doelpunt FC Twente Doelpunt J. Oosterwijk FC Twente 1-0
58' Wissel FC Twente Wissel R. Zekhnini voor O. Assaidi FC Twente
58' Wissel FC Twente Wissel J. van der Heyden voor W. Brama FC Twente
62' Wissel FC Den Bosch Wissel O. Bouyaghlafen voor I. Oulad Omar FC Den Bosch
72' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor A. Khammas FC Den Bosch
75' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Sappinen voor S. Blummel FC Den Bosch
78' Wissel FC Twente Wissel F. Friday voor R. Zekhnini FC Twente
86' Wissel FC Den Bosch Wissel L. Väisänen voor N. Romat FC Den Bosch
Opstellingen FC Twente - FC Den Bosch
De opstellingen van FC Twente en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Twente - FC Den Bosch

FC Twente en FC Den Bosch treffen elkaar in de 31e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Twente en FC Den Bosch elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Twente 0
Winst FC Den Bosch 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 1e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Twente - FC Den Bosch Opstelling FC Twente Opstelling FC Den Bosch Live FC Twente - FC Den Bosch Live FC Twente - FC Den Bosch kijken FC Twente - FC Den Bosch kijken Live FC Twente - FC Den Bosch stream FC Twente - FC Den Bosch Fox Sports Nabeschouwing FC Twente - FC Den Bosch Uitslag FC Twente - FC Den Bosch Statistieken FC Twente - FC Den Bosch Eerste Divisie 2018/2019 FC Twente - FC Den Bosch wedden FC Twente - FC Den Bosch gokken FC Twente - FC Den Bosch Unibet