Nabeschouwing FC Twente - FC Eindhoven (1-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 22 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Twente het vrijdag 22 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.

Via de FC Twente - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - FC Eindhoven (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Twente en FC Eindhoven is geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 95 minuten. Aitor Cantalapiedra maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Twente vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor FC Twente de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE FC Twente - FC Eindhoven 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
21' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor R. Achenteh FC Eindhoven
60' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Elisha voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
69' Wissel FC Twente Wissel O. Assaidi voor T. Boere FC Twente
70' Wissel FC Twente Wissel Javier Espinosa voor M. Hamdaoui FC Twente
77' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Klooster voor A. Daniels FC Eindhoven
83' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor W. Brama FC Twente
83' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Ricardinho FC Twente
86' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Idzes voor S. Bourard FC Eindhoven
93' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor B. van den Boomen FC Eindhoven
93' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor R. Swinkels FC Eindhoven
95' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor FC Eindhoven
95' Penalty FC Twente Penalty Aitor Cantalapiedra FC Twente 1-0
96' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Aitor Cantalapiedra FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - FC Eindhoven
Opstellingen FC Twente - FC Eindhoven
De opstellingen van FC Twente en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Twente - FC Eindhoven

FC Twente en FC Eindhoven treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen FC Twente en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 5 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst FC Twente 0
Winst FC Eindhoven 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 1e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 12e plaats.