Nabeschouwing FC Twente - Jong Utrecht (1-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 18 januari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Twente het vrijdag 18 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.

Via de FC Twente - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Jong Utrecht (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Twente en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door M. Smith, waarmee FC Twente met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van FC Twente.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - Jong Utrecht
Goals
1
0
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
14
7
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
123
87
Gevaarlijke aanvallen
91
42
Corners
7
3
Wissels
2
3
LIVE FC Twente - Jong Utrecht 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt FC Twente Doelpunt M. Smith FC Twente 1-0
27' Wissel FC Twente Wissel D. George voor R. Zekhnini FC Twente
46' Wissel Jong Utrecht Wissel R. El Yaakoubi voor S. Mokono Jong Utrecht
50' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor R. Hoogenhout Jong Utrecht
58' Wissel Jong Utrecht Wissel F. de Keijzer voor T. Nijhuis Jong Utrecht
72' Wissel Jong Utrecht Wissel J. van der Velden voor C. Mamengi Jong Utrecht
76' Wissel FC Twente Wissel O. Assaidi voor Javier Espinosa FC Twente
93' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Nacho Monsalve FC Twente
Opstellingen FC Twente - Jong Utrecht
De opstellingen van FC Twente en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Twente - Jong Utrecht

FC Twente en Jong Utrecht treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Twente en Jong Utrecht elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Twente 0
Winst Jong Utrecht 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 2e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Twente - Jong Utrecht Opstelling FC Twente Opstelling Jong Utrecht Live FC Twente - Jong Utrecht Live FC Twente - Jong Utrecht kijken FC Twente - Jong Utrecht kijken Live FC Twente - Jong Utrecht stream FC Twente - Jong Utrecht Fox Sports Nabeschouwing FC Twente - Jong Utrecht Uitslag FC Twente - Jong Utrecht Statistieken FC Twente - Jong Utrecht Eerste Divisie 2018/2019 FC Twente - Jong Utrecht wedden FC Twente - Jong Utrecht gokken FC Twente - Jong Utrecht Unibet