Nabeschouwing FC Volendam - FC Eindhoven (1-3) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 18 januari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Volendam het vrijdag 18 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - FC Eindhoven (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Jordy Vermeire geëindigd in een 1-3 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Volendam kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van N. Doodeman. FC Eindhoven kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Kabangu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette Marcelo Lopes zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Eindhoven de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de voorsprong voor FC Eindhoven vergroot nadat S. Bourard de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor FC Eindhoven.

LIVE FC Volendam - FC Eindhoven 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt FC Volendam Doelpunt N. Doodeman met assist van B. Deul FC Volendam 1-0
14' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor R. Schouten FC Volendam
29' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor A. Loof FC Eindhoven
46' Wissel FC Volendam Wissel D. van der Moot voor C. Peters FC Volendam
51' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt E. Kabangu met assist van S. Bourard FC Eindhoven 1-1
57' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Marcelo Lopes met assist van A. Daniels FC Eindhoven 1-2
59' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Bourard FC Eindhoven 1-3
63' Wissel FC Volendam Wissel T. ten Den voor J. Vlak FC Volendam
74' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Elisha voor E. Kabangu FC Eindhoven
80' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Idzes voor K. Essikal FC Eindhoven
81' Wissel FC Volendam Wissel D. Murkin voor A. Berenstein FC Volendam
87' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor T. ten Den FC Volendam
87' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor R. Achenteh FC Eindhoven
88' Wissel FC Eindhoven Wissel A. Carlone voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - FC Eindhoven
Opstellingen FC Volendam - FC Eindhoven
De opstellingen van FC Volendam en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.