Nabeschouwing FC Volendam - Jong PSV (0-3) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 12 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Volendam het vrijdag 12 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Jong PSV (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Christian Mulder geëindigd in een 0-3 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door B. Ramselaar, waarmee Jong PSV met 0-1 de leiding nam. Jong PSV vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Aboukhlal op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van Jong PSV, waarmee J. Piroe zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christian Mulder, waardoor Jong PSV dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Volendam - Jong PSV 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Jong PSV Doelpunt B. Ramselaar met assist van J. Lonwijk Jong PSV 0-1
58' Doelpunt Jong PSV Doelpunt Z. Aboukhlal met assist van J. Lonwijk Jong PSV 0-2
62' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Piroe met assist van L. Daneels Jong PSV 0-3
64' Wissel FC Volendam Wissel J. Veerman voor D. Bäly FC Volendam
66' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor J. Teze Jong PSV
71' Wissel Jong PSV Wissel A. Ćatić voor L. Daneels Jong PSV
71' Wissel Jong PSV Wissel M. Frey voor J. Lonwijk Jong PSV
74' Wissel FC Volendam Wissel D. van der Moot voor C. Peters FC Volendam
84' Wissel Jong PSV Wissel R. Schoonbrood voor J. Teze Jong PSV
84' Wissel FC Volendam Wissel G. Vlak voor B. Deul FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Jong PSV
Opstellingen FC Volendam - Jong PSV
De opstellingen van FC Volendam en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Volendam - Jong PSV

FC Volendam en Jong PSV treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Mulder en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 21 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong PSV. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Volendam als Jong PSV wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst FC Volendam 5
Winst Jong PSV 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Volendam op een 16e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 5e plaats.