Nabeschouwing FC Volendam - TOP Oss (0-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 14 september 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Volendam het vrijdag 14 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - TOP Oss (0-0)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen FC Volendam en TOP Oss geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren FC Volendam en TOP Oss gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor FC Volendam, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Rob Dieperink niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Volendam - TOP Oss
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
10
8
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
121
116
Gevaarlijke aanvallen
62
47
Corners
4
3
Wissels
3
3
LIVE FC Volendam - TOP Oss 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor R. Schouten FC Volendam
26' Wissel TOP Oss Wissel P. Rommens voor D. van der Sluys TOP Oss
67' Wissel FC Volendam Wissel M. Kaars voor N. Doodeman FC Volendam
68' Wissel TOP Oss Wissel D. Ladan voor R. Oratmangoen TOP Oss
87' Wissel FC Volendam Wissel M. Betti voor D. Baly FC Volendam
89' Wissel FC Volendam Wissel A. Berenstein voor N. Runderkamp FC Volendam
89' Wissel TOP Oss Wissel P. NKoyi voor H. Dogan TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - TOP Oss
Opstellingen FC Volendam - TOP Oss
De opstellingen van FC Volendam en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal FC Volendam
# Speler Pos.
1 Jordi van Stappershoef K
4 Ties Evers V
2 Robin Schouten V
3 Marco Tol V
8 Alex Plat V
5 Darryl Bäly V
6 Kevin Visser M
11 Nick Runderkamp M
10 Cas Peters A
9 Teije ten Den A
7 Nick Doodeman A
Wissels FC Volendam
# Speler Pos.
22 Mitchel Michaelis K
15 Paul Kok V
12 Mohamed Betti V
13 Jari Vlak M
18 Boy Deul M
19 Enzo Stroo A
14 Anthony Berenstein A
20 Rodney Antwi A
17 Martijn Kaars A
Voorbeschouwing FC Volendam - TOP Oss

FC Volendam en TOP Oss treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 12 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Volendam. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is FC Volendam favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Volendam 13
Winst TOP Oss 3
Gelijkspel 6
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Volendam op een 18e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Volendam - TOP Oss Opstelling FC Volendam Opstelling TOP Oss Live FC Volendam - TOP Oss Live FC Volendam - TOP Oss kijken FC Volendam - TOP Oss kijken Live FC Volendam - TOP Oss stream FC Volendam - TOP Oss Fox Sports Nabeschouwing FC Volendam - TOP Oss Uitslag FC Volendam - TOP Oss Statistieken FC Volendam - TOP Oss Eerste Divisie 2018/2019 FC Volendam - TOP Oss wedden FC Volendam - TOP Oss gokken FC Volendam - TOP Oss Unibet