Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong AZ (1-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 5 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 5 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong AZ (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 1-0 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door I. Bakx, waarmee Go Ahead Eagles met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Jong AZ dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Go Ahead Eagles uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - Jong AZ
Goals
1
0
Balbezit
48%
52%
Schoten totaal
14
11
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
119
102
Gevaarlijke aanvallen
82
50
Overtredingen
4
5
Buitenspel
1
1
Corners
7
3
Wissels
2
2
LIVE Go Ahead Eagles - Jong AZ 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
58' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Langedijk voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
60' Wissel Jong AZ Wissel J. Duin voor K. Goudmijn Jong AZ
68' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Pouwels voor V. Dekker Go Ahead Eagles
69' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt I. Bakx met assist van P. Langedijk Go Ahead Eagles 1-0
73' Wissel Jong AZ Wissel M. Taabouni voor J. de Haas Jong AZ
Opstellingen Go Ahead Eagles - Jong AZ
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Go Ahead Eagles
# Speler Pos.
16 Mark Spenkelink K
18 Lars Jansen K
31 Sam Beukema V
32 Joey Groenbast V
17 Julius Bliek V
30 Gor Agbaljan M
24 Orhan Džepar M
22 Pieter Langedijk A
21 Samuel Wakana A
26 Maarten Pouwels A
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Jong AZ

Go Ahead Eagles en Jong AZ treffen elkaar in de 33e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Go Ahead Eagles en Jong AZ elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Go Ahead Eagles 0
Winst Jong AZ 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 3e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Go Ahead Eagles - Jong AZ Opstelling Go Ahead Eagles Opstelling Jong AZ Live Go Ahead Eagles - Jong AZ Live Go Ahead Eagles - Jong AZ kijken Go Ahead Eagles - Jong AZ kijken Live Go Ahead Eagles - Jong AZ stream Go Ahead Eagles - Jong AZ Fox Sports Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong AZ Uitslag Go Ahead Eagles - Jong AZ Statistieken Go Ahead Eagles - Jong AZ Eerste Divisie 2018/2019 Go Ahead Eagles - Jong AZ wedden Go Ahead Eagles - Jong AZ gokken Go Ahead Eagles - Jong AZ Unibet