Nabeschouwing Helmond Sport - FC Twente (2-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 24 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Helmond Sport het vrijdag 24 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - FC Twente (2-2)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen Helmond Sport en FC Twente geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door F. Zeldenrust, waarmee Helmond Sport met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van T. Boere in de 77e minuut zorgde er even later voor dat FC Twente weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 89e minuut zette B. Meijers zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Helmond Sport de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor FC Twente nadat T. Boere in de 90e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Helmond Sport - FC Twente 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Ricardinho FC Twente
57' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt F. Zeldenrust Helmond Sport 1-0
66' Wissel Helmond Sport Wissel B. Zwanen voor S. Edwards Helmond Sport
71' Wissel Helmond Sport Wissel R. Sprangers voor D. Snepvangers Helmond Sport
77' Penalty FC Twente Penalty T. Boere FC Twente 1-1
83' Wissel FC Twente Wissel J. Oosterwijk voor U. Bapoh FC Twente
83' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor C. González FC Twente
89' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt B. Meijers Helmond Sport 2-1
90' Doelpunt FC Twente Doelpunt T. Boere FC Twente 2-2
91' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor N. de Louw Helmond Sport
92' Wissel FC Twente Wissel M. Maria voor T. Hölscher FC Twente
98' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Aitor Cantalapiedra FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - FC Twente
Opstellingen Helmond Sport - FC Twente
De opstellingen van Helmond Sport en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.