Nabeschouwing Helmond Sport - FC Volendam (2-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 28 september 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Helmond Sport het vrijdag 28 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - FC Volendam (2-2)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen Helmond Sport en FC Volendam geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door E. Stroo, waarmee FC Volendam met 0-1 de leiding nam. Helmond Sport kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Poelmans, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette F. Zeldenrust zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Helmond Sport de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Kaars de 2-2 maakte voor FC Volendam. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Helmond Sport - FC Volendam 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor K. Visser FC Volendam
46' Doelpunt FC Volendam Doelpunt E. Stroo FC Volendam 0-1
46' Wissel Helmond Sport Wissel N. de Louw voor K. Knops Helmond Sport
47' Wissel FC Volendam Wissel A. Plat voor K. Visser FC Volendam
49' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. Poelmans met assist van J. van der Gaag Helmond Sport 1-1
67' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor D. Bäly FC Volendam
68' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt F. Zeldenrust Helmond Sport 2-1
71' Wissel FC Volendam Wissel B. Deul voor N. Doodeman FC Volendam
71' Wissel FC Volendam Wissel T. ten Den voor E. Stroo FC Volendam
74' Wissel Helmond Sport Wissel B. Zwanen voor D. Koolhof Helmond Sport
75' Doelpunt FC Volendam Doelpunt M. Kaars FC Volendam 2-2
90' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor A. Plat FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - FC Volendam
Opstellingen Helmond Sport - FC Volendam
De opstellingen van Helmond Sport en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.