Nabeschouwing Helmond Sport - Roda JC (4-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 29 maart 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Helmond Sport het vrijdag 29 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Roda JC (4-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 4-0 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door J. Poelmans, waarmee Helmond Sport met 1-0 de leiding nam. Helmond Sport vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Naudts op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van A. Naudts zorgde ervoor dat Helmond Sport in de 72e minuut op 3-0 kwam te staan.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Helmond Sport in de 93e minuut, nadat D. de Braal de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Helmond Sport.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - Roda JC
Goals
4
0
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
6
7
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
96
112
Gevaarlijke aanvallen
63
61
Corners
6
6
Wissels
3
3
LIVE Helmond Sport - Roda JC 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. Poelmans met assist van A. Naudts Helmond Sport 1-0
39' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor D. de Braal Helmond Sport
44' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Meijers Helmond Sport
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel N. Verburgh voor R. van Eijma Roda JC Kerkrade
55' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt A. Naudts met assist van J. Verkennis Helmond Sport 2-0
59' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Paulissen voor M. El Makrini Roda JC Kerkrade
69' Wissel Helmond Sport Wissel S. Edwards voor B. Zwanen Helmond Sport
71' Wissel Helmond Sport Wissel D. George voor J. Respen Helmond Sport
72' Eigen doelpunt Helmond Sport Eigen doelpunt A. Naudts J. van der Gaag Helmond Sport 3-0
73' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel C. Djim voor L. Milts Roda JC Kerkrade
83' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor H. Dijkhuizen Roda JC Kerkrade
84' Wissel Helmond Sport Wissel R. Sprangers voor J. van der Gaag Helmond Sport
93' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt D. de Braal met assist van T. Swinnen Helmond Sport 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Roda JC
Opstellingen Helmond Sport - Roda JC
De opstellingen van Helmond Sport en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Helmond Sport - Roda JC

Helmond Sport en Roda JC treffen elkaar in de 31e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en Roda JC in de Eerste Divisie vond plaats op 9 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Roda JC favoriet. 3 keer wist de ploeg van Helmond Sport te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Helmond Sport. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Helmond Sport 0
Winst Roda JC 3
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 19e positie staat, terwijl we Roda JC terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Helmond Sport - Roda JC Opstelling Helmond Sport Opstelling Roda JC Live Helmond Sport - Roda JC Live Helmond Sport - Roda JC kijken Helmond Sport - Roda JC kijken Live Helmond Sport - Roda JC stream Helmond Sport - Roda JC Fox Sports Nabeschouwing Helmond Sport - Roda JC Uitslag Helmond Sport - Roda JC Statistieken Helmond Sport - Roda JC Eerste Divisie 2018/2019 Helmond Sport - Roda JC wedden Helmond Sport - Roda JC gokken Helmond Sport - Roda JC Unibet