Nabeschouwing Jong Ajax - Go Ahead Eagles (5-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Maandag 15 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong Ajax het maandag 15 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - Go Ahead Eagles (5-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 5-2 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Go Ahead Eagles kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van T. Verheydt. Jong Ajax kwam in de 4e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Traore, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette P. Schuurs zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Jong Ajax de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Verheydt de 2-2 maakte voor Go Ahead Eagles. Jong Ajax leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 57 minuten op voorsprong na een goal van Danilo: 3-2. In de 68e minuut was het L. Traore van Jong Ajax wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Jong Ajax mocht Danilo in de 74e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sander van der Eijk en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van Jong Ajax.

LIVE Jong Ajax - Go Ahead Eagles 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt T. Verheydt Go Ahead Eagles 0-1
4' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt L. Traore met assist van T. Bijleveld Jong Ajax 1-1
36' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt P. Schuurs met assist van V. Černý Jong Ajax 2-1
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Langedijk voor J. Stans Go Ahead Eagles
53' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt T. Verheydt met assist van J. Lelieveld Go Ahead Eagles 2-2
57' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Danilo Jong Ajax 3-2
68' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt L. Traore met assist van N. Lang Jong Ajax 4-2
69' Wissel Jong Ajax Wissel M. Bakker voor B. Kemper Jong Ajax
74' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Danilo met assist van L. Traore Jong Ajax 5-2
77' Wissel Jong Ajax Wissel C. Nunnely voor V. Černý Jong Ajax
78' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Agbaljan voor P. van Moorsel Go Ahead Eagles
87' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Bliek voor J. Veldmate Go Ahead Eagles
87' Wissel Jong Ajax Wissel J. ter Heide voor N. Bakboord Jong Ajax
92' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor P. Langedijk Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - Go Ahead Eagles
Opstellingen Jong Ajax - Go Ahead Eagles
De opstellingen van Jong Ajax en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.