Nabeschouwing Jong Ajax - Jong Utrecht (3-3) || Eerste Divisie 2018/2019

Maandag 25 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong Ajax het maandag 25 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - Jong Utrecht (3-3)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen Jong Ajax en Jong Utrecht geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Jong Ajax kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van D. Dostanic. Jong Ajax vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Černý op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut wist Jong Utrecht de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Pabai.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. van der Velden de 2-2 maakte voor Jong Utrecht. Jong Ajax leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 70 minuten op voorsprong na een goal van Q. Maduro: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Jong Utrecht. In de 73e minuut was het J. Arweiler die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Clay Ruperti en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Jong Ajax - Jong Utrecht 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt D. Dostanic met assist van V. Černý Jong Ajax 1-0
8' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt V. Černý met assist van L. Thethani Jong Ajax 2-0
21' Wissel Jong Ajax Wissel A. Aberkane voor T. Douglas Jong Ajax
28' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor A. Aberkane Jong Ajax
46' Wissel Jong Utrecht Wissel T. Brinkman voor R. Akmum Jong Utrecht
51' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt M. Pabai met assist van R. El Azrak Jong Utrecht 2-1
57' Wissel Jong Utrecht Wissel G. Culhaci voor M. van Rooijen Jong Utrecht
59' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt J. van der Velden met assist van R. El Azrak Jong Utrecht 2-2
70' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Q. Maduro Jong Ajax 3-2
71' Wissel Jong Utrecht Wissel C. Mamengi voor M. Pabai Jong Utrecht
73' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt J. Arweiler met assist van R. El Azrak Jong Utrecht 3-3
75' Wissel Jong Ajax Wissel E. Maddy voor L. Thethani Jong Ajax
81' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor R. Hoogenhout Jong Utrecht
90' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor E. Llansana Jong Ajax
93' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor I. El Maach Jong Utrecht
93' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor N. Venema Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - Jong Utrecht
Opstellingen Jong Ajax - Jong Utrecht
De opstellingen van Jong Ajax en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Ajax - Jong Utrecht

Jong Ajax en Jong Utrecht treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clay Ruperti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Ajax en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 20 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Utrecht. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Jong Ajax als Jong Utrecht wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Jong Ajax 2
Winst Jong Utrecht 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Ajax op een 11e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 20e plaats.