Nabeschouwing Jong AZ - FC Twente (1-2) || Eerste Divisie

Maandag 26 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong AZ het maandag 26 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - FC Twente (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en FC Twente is onder leiding van scheidsrechter Freek Van Herk geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door T. Boere, waarmee FC Twente met 0-1 de leiding nam. FC Twente vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Smith op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut wist Jong AZ de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via F. Druijf. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Jong AZ kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Freek Van Herk, waardoor FC Twente dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Jong AZ - FC Twente
Goals
1
2
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
18
14
Schoten op doel
7
10
Aanvallen
76
57
Gevaarlijke aanvallen
40
21
Corners
3
8
Wissels
3
1
LIVE Jong AZ - FC Twente 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Jacobs Jong AZ
41' Doelpunt FC Twente Doelpunt T. Boere met assist van Aitor Cantalapiedra FC Twente 0-1
57' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor O. Wijndal Jong AZ
61' Wissel Jong AZ Wissel V. Dekker voor J. Helmer Jong AZ
61' Wissel Jong AZ Wissel K. Goudmijn voor H. Weigelt Jong AZ
75' Wissel FC Twente Wissel R. Zekhnini voor T. Hölscher FC Twente
79' Doelpunt FC Twente Doelpunt M. Smith met assist van T. Boere FC Twente 0-2
82' Wissel Jong AZ Wissel M. Kaandorp voor J. Duin Jong AZ
86' Doelpunt Jong AZ Doelpunt F. Druijf met assist van V. Dekker Jong AZ 1-2
94' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. Zekhnini FC Twente
Opstellingen Jong AZ - FC Twente

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Jong AZ - FC Twente

Jong AZ en FC Twente treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Freek Van Herk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong AZ en FC Twente elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Jong AZ 0
Winst FC Twente 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong AZ op een 17e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Jong AZ - FC Twente Opstelling Jong AZ Opstelling FC Twente Live Jong AZ - FC Twente Live Jong AZ - FC Twente kijken Jong AZ - FC Twente kijken Live Jong AZ - FC Twente stream Jong AZ - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing Jong AZ - FC Twente Uitslag Jong AZ - FC Twente Statistieken Jong AZ - FC Twente Eerste Divisie 2018/2019 Jong AZ - FC Twente wedden Jong AZ - FC Twente gokken Jong AZ - FC Twente Unibet