Nabeschouwing Jong AZ - Helmond Sport (2-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 5 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong AZ het vrijdag 5 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - Helmond Sport (2-2)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen Jong AZ en Helmond Sport geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door A. Naudts, waarmee Helmond Sport met 0-1 de leiding nam. Jong AZ kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Druijf, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette A. Naudts zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Helmond Sport de leiding in de wedstrijd nam.

Na 61 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Hoedemakers de 2-2 maakte voor Jong AZ.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Jong AZ - Helmond Sport 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt A. Naudts Helmond Sport 0-1
42' Doelpunt Jong AZ Doelpunt F. Druijf met assist van J. Bakker Jong AZ 1-1
43' Wissel Helmond Sport Wissel D. de Braal voor N. de Louw Helmond Sport
52' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Brusselers Helmond Sport
56' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt A. Naudts met assist van B. Brusselers Helmond Sport 1-2
61' Doelpunt Jong AZ Doelpunt M. Hoedemakers met assist van M. Kaandorp Jong AZ 2-2
73' Wissel Helmond Sport Wissel S. Tielemans voor J. van der Gaag Helmond Sport
73' Wissel Jong AZ Wissel R. Sedláček voor T. Reijnders Jong AZ
79' Wissel Jong AZ Wissel K. Koreniuk voor V. Dekker Jong AZ
81' Wissel Jong AZ Wissel P. Koopmeiners voor M. Hoedemakers Jong AZ
85' Wissel Helmond Sport Wissel D. Snepvangers voor B. Brusselers Helmond Sport
89' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Poelmans Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - Helmond Sport
Opstellingen Jong AZ - Helmond Sport
De opstellingen van Jong AZ en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong AZ - Helmond Sport

Jong AZ en Helmond Sport treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong AZ en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 2 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Helmond Sport. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Helmond Sport favoriet. 2 keer wist de ploeg van Jong AZ te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Jong AZ. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong AZ 0
Winst Helmond Sport 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong AZ op een 15e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 18e plaats.