Nabeschouwing Jong AZ - Telstar (0-2) || Eerste Divisie

Maandag 10 december 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong AZ het maandag 10 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - Telstar (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Christian Mulder geëindigd in een 0-2 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door T. Ondaan, waarmee Telstar met 0-1 de leiding nam. Telstar vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Ondaan op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Telstar.

Wedstrijdstatistieken Jong AZ - Telstar
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
15
14
Schoten op doel
10
9
Aanvallen
71
59
Gevaarlijke aanvallen
29
33
Corners
6
7
Wissels
3
3
LIVE Jong AZ - Telstar 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Telstar Doelpunt T. Ondaan Telstar 0-1
23' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Kramer Jong AZ
57' Wissel Jong AZ Wissel K. Goudmijn voor J. Bakker Jong AZ
64' Doelpunt Telstar Doelpunt T. Ondaan met assist van D. van Iperen Telstar 0-2
65' Wissel Telstar Wissel D. van Haaren voor M. Springer Telstar
68' Wissel Jong AZ Wissel M. Kaandorp voor J. Helmer Jong AZ
80' Wissel Jong AZ Wissel M. Taabouni voor V. Dekker Jong AZ
82' Wissel Telstar Wissel S. van Doorm voor S. Sno Telstar
90' Wissel Telstar Wissel K. Groot voor T. Ondaan Telstar
Opstellingen Jong AZ - Telstar
De opstellingen van Jong AZ en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong AZ - Telstar

Jong AZ en Telstar treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Mulder en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong AZ en Telstar elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Jong AZ 0
Winst Telstar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong AZ op een 19e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Jong AZ - Telstar Opstelling Jong AZ Opstelling Telstar Live Jong AZ - Telstar Live Jong AZ - Telstar kijken Jong AZ - Telstar kijken Live Jong AZ - Telstar stream Jong AZ - Telstar Fox Sports Nabeschouwing Jong AZ - Telstar Uitslag Jong AZ - Telstar Statistieken Jong AZ - Telstar Eerste Divisie 2018/2019 Jong AZ - Telstar wedden Jong AZ - Telstar gokken Jong AZ - Telstar Unibet