Nabeschouwing Jong PSV - FC Dordrecht (2-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 26 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong PSV het vrijdag 26 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - FC Dordrecht (2-2)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen Jong PSV en FC Dordrecht geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door L. Daneels, waarmee Jong PSV met 1-0 de leiding nam. Jong PSV vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Romero op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist FC Dordrecht de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Cijntje.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat O. Zamouri de 2-2 maakte voor FC Dordrecht.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Jong PSV - FC Dordrecht 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Jong PSV Doelpunt L. Daneels met assist van D. Rigo Jong PSV 1-0
34' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Romero met assist van L. Duarte Jong PSV 2-0
61' Wissel Jong PSV Wissel J. Hattu voor D. Rigo Jong PSV
61' Wissel Jong PSV Wissel A. Ćatić voor M. Romero Jong PSV
63' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Schets voor T. Timmermans FC Dordrecht
67' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Cijntje FC Dordrecht 2-1
70' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt O. Zamouri met assist van J. Cijntje FC Dordrecht 2-2
76' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor L. Montsma FC Dordrecht
82' Wissel FC Dordrecht Wissel Omran Haydary voor J. Cijntje FC Dordrecht
82' Wissel Jong PSV Wissel B. Wallenburg voor L. Daneels Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - FC Dordrecht
Opstellingen Jong PSV - FC Dordrecht
De opstellingen van Jong PSV en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong PSV - FC Dordrecht

Jong PSV en FC Dordrecht treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clay Ruperti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 20 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong PSV. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Jong PSV favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl FC Dordrecht slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Jong PSV 5
Winst FC Dordrecht 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 10e positie staat, terwijl we FC Dordrecht terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.