Nabeschouwing Jong PSV - Sparta Rotterdam (2-0) || Eerste Divisie

Maandag 22 april 2019 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong PSV het maandag 22 april 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - Sparta Rotterdam (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en Sparta Rotterdam is onder leiding van scheidsrechter Edgar Bijl geëindigd in een 2-0 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door Z. Aboukhlal, waarmee Jong PSV met 1-0 de leiding nam. In de 83e minuut moest Mauro Júnior van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Edgar Bijl een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sparta Rotterdam verder met een speler minder. D. Abels dacht na 83 minuten te scoren voor Jong PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edgar Bijl, waardoor Jong PSV de winst binnen sleepte dankzij een 2-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Jong PSV - Sparta Rotterdam
Goals
2
0
Balbezit
56%
44%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
13
16
Schoten op doel
9
10
Aanvallen
61
62
Gevaarlijke aanvallen
55
54
Corners
4
2
Wissels
3
2
LIVE Jong PSV - Sparta Rotterdam 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor İ. Dervişoğlu Sparta Rotterdam
46' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor D. Abels Sparta Rotterdam
63' Wissel Sparta Rotterdam Wissel E. Duplan voor G. Breinburg Sparta Rotterdam
66' Doelpunt Jong PSV Doelpunt Z. Aboukhlal met assist van J. Piroe Jong PSV 1-0
74' Wissel Jong PSV Wissel M. Frey voor B. Ramselaar Jong PSV
79' Wissel Sparta Rotterdam Wissel R. Ache voor A. Auassar Sparta Rotterdam
80' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor F. Dabo Sparta Rotterdam
83' Rode kaart Sparta Rotterdam Rode kaart voor Mauro Júnior Sparta Rotterdam 2-0
83' Penalty Jong PSV Penalty D. Abels Jong PSV
85' Wissel Jong PSV Wissel R. Schoonbrood voor Z. Aboukhlal Jong PSV
89' Wissel Jong PSV Wissel J. Hattu voor B. Wallenburg Jong PSV
92' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor E. Duplan Sparta Rotterdam
Opstellingen Jong PSV - Sparta Rotterdam
De opstellingen van Jong PSV en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong PSV - Sparta Rotterdam

Jong PSV en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 36e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edgar Bijl en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong PSV en Sparta Rotterdam elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Jong PSV 0
Winst Sparta Rotterdam 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 5e positie staat, terwijl we Sparta Rotterdam terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Jong PSV - Sparta Rotterdam Opstelling Jong PSV Opstelling Sparta Rotterdam Live Jong PSV - Sparta Rotterdam Live Jong PSV - Sparta Rotterdam kijken Jong PSV - Sparta Rotterdam kijken Live Jong PSV - Sparta Rotterdam stream Jong PSV - Sparta Rotterdam Fox Sports Nabeschouwing Jong PSV - Sparta Rotterdam Uitslag Jong PSV - Sparta Rotterdam Statistieken Jong PSV - Sparta Rotterdam Eerste Divisie 2018/2019 Jong PSV - Sparta Rotterdam wedden Jong PSV - Sparta Rotterdam gokken Jong PSV - Sparta Rotterdam Unibet