Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Eindhoven (1-3) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 15 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong Utrecht het vrijdag 15 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Eindhoven (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 1-3 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door S. Bourard, waarmee FC Eindhoven met 0-1 de leiding nam. Jong Utrecht kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Albu, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam FC Eindhoven vervolgens op 1-2. Het was B. van den Boomen die vanaf 11 meter wist te scoren in de 46e minuut.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor FC Eindhoven vergroot nadat S. Bourard de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor FC Eindhoven.

LIVE Jong Utrecht - FC Eindhoven 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Bourard met assist van B. van den Boomen FC Eindhoven 0-1
41' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt C. Albu met assist van S. Pattynama Jong Utrecht 1-1
46' Penalty FC Eindhoven Penalty B. van den Boomen FC Eindhoven 1-2
46' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Achenteh voor Jong Utrecht
46' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor N. Venema M. van Rooijen FC Eindhoven
61' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Bourard met assist van R. Achenteh FC Eindhoven 1-3
71' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Klooster voor A. Daniels Jong Utrecht
71' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Akmum voor S. Pattynama Jong Utrecht
72' Wissel FC Eindhoven Wissel M. Mallahi voor R. El Azrak FC Eindhoven
82' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Cicilia voor S. Elisha FC Eindhoven
87' Wissel FC Eindhoven Wissel Marcelo Lopes voor E. Kabangu FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - FC Eindhoven
Opstellingen Jong Utrecht - FC Eindhoven
De opstellingen van Jong Utrecht en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Utrecht - FC Eindhoven

Jong Utrecht en FC Eindhoven treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 7 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is FC Eindhoven favoriet. 3 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Jong Utrecht. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 1
Winst FC Eindhoven 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 20e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.