Nabeschouwing Jong Utrecht - Jong Ajax (4-3) || Eerste Divisie 2018/2019

Dinsdag 20 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong Utrecht het dinsdag 20 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Jong Ajax (4-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 4-3 overwinning voor Jong Utrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door N. Venema, waarmee Jong Utrecht met 1-0 de leiding nam. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 8 minuten was het N. Venema die Jong Utrecht op een 1-0 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 33e minuut nadat S. Ylätupa namens Jong Ajax de bal tussen de palen wist te werken: 2-1. Even later was het opnieuw S. Ylätupa die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Jong Ajax op 2-1 in de 33e minuut. Vervolgens was de beurt weer aan Jong Utrecht om te scoren. In de 48e minuut zette N. Venema de stand op 3-1 in het voordeel van Jong Utrecht. In de 48e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door N. Venema van Jong Utrecht die daarmee tekende voor de 3-1. In de 56e minuut en werd het 4-1 via B. Kemper speler Jong Utrecht. Hiermee hield het nog steeds niet op. Uiteindelijk zouden er nog 4 doelpunten gemaakt worden in deze zeer productieve wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Laurens Gerrets en eindigde de wedstrijd dus met een 4-3 stand in het voordeel van Jong Utrecht.

LIVE Jong Utrecht - Jong Ajax 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt N. Venema met assist van S. Sow Jong Utrecht 1-0
13' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt N. Venema met assist van T. Brinkman Jong Utrecht 2-0
16' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor M. van Rooijen Jong Utrecht
33' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt S. Ylätupa Jong Ajax 2-1
46' Wissel Jong Utrecht Wissel S. Mokono voor R. El Yaakoubi Jong Utrecht
48' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt N. Venema met assist van S. Mokono Jong Utrecht 3-1
56' Eigen doelpunt Jong Utrecht Eigen doelpunt B. Kemper Jong Utrecht 4-1
60' Wissel Jong Ajax Wissel E. Maddy voor S. Pasquali Jong Ajax
64' Wissel Jong Ajax Wissel N. Abid voor J. ter Heide Jong Ajax
65' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt T. Bijleveld met assist van V. Černý Jong Ajax 4-2
67' Wissel Jong Ajax Wissel L. Thethani voor A. Aberkane Jong Ajax
71' Wissel Jong Utrecht Wissel Rick van der Meer voor S. Pattynama Jong Utrecht
79' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Arweiler voor S. Sow Jong Utrecht
83' Penalty gemist Jong Utrecht Penalty gemist N. Venema Jong Utrecht
94' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt V. Černý met assist van T. Bijleveld Jong Ajax 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - Jong Ajax
Opstellingen Jong Utrecht - Jong Ajax
De opstellingen van Jong Utrecht en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Utrecht - Jong Ajax

Jong Utrecht en Jong Ajax treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 26 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Utrecht. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Jong Ajax favoriet. 2 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Jong Utrecht. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 1
Winst Jong Ajax 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 20e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 11e plaats.