Nabeschouwing Jong Utrecht - Jong PSV (3-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 7 september 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong Utrecht het vrijdag 7 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Jong PSV (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 3-2 overwinning voor Jong Utrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door J. Hilterman, waarmee Jong Utrecht met 1-0 de leiding nam. Jong PSV kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Lundqvist, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette N. Venema zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Jong Utrecht de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Verreth de 2-2 maakte voor Jong PSV. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Jong Utrecht dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat N. Venema de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jannick van der Laan bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Jong Utrecht.

LIVE Jong Utrecht - Jong PSV 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt J. Hilterman met assist van R. El Azrak Jong Utrecht 1-0
29' Doelpunt Jong PSV Doelpunt R. Lundqvist met assist van M. Frey Jong PSV 1-1
56' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt N. Venema met assist van R. Mulder Jong Utrecht 2-1
62' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor B. Kun Jong PSV
62' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor D. Abels Jong PSV
64' Wissel Jong PSV Wissel R. Schoonbrood voor M. Frey Jong PSV
68' Wissel Jong PSV Wissel S. Theunissen voor B. Kun Jong PSV
72' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Verreth met assist van L. Duarte Jong PSV 2-2
72' Wissel Jong Utrecht Wissel S. Pattynama voor R. El Azrak Jong Utrecht
75' Wissel Jong Utrecht Wissel S. Mokono voor R. El Yaakoubi Jong Utrecht
78' Wissel Jong PSV Wissel B. Wallenburg voor J. Hattu Jong PSV
81' Wissel Jong Utrecht Wissel S. Sow voor M. van Rooijen Jong Utrecht
86' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor L. Daneels Jong PSV
93' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt N. Venema Jong Utrecht 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - Jong PSV
Opstellingen Jong Utrecht - Jong PSV
De opstellingen van Jong Utrecht en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Utrecht - Jong PSV

Jong Utrecht en Jong PSV treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 23 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong PSV. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Jong PSV favoriet. 4 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Jong Utrecht. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 0
Winst Jong PSV 4
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 20e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 12e plaats.