Nabeschouwing NEC - FC Eindhoven (0-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 12 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt NEC het vrijdag 12 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - FC Eindhoven (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen NEC en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door B. van den Boomen, waarmee FC Eindhoven met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van FC Eindhoven.

LIVE NEC - FC Eindhoven 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor A. Loof FC Eindhoven
28' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt B. van den Boomen FC Eindhoven 0-1
33' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor C. Seedorf FC Eindhoven
36' Wissel NEC Wissel J. Kvída voor M. Bossaerts NEC
44' Gele kaart NEC Gele kaart voor M. Dijkstra NEC
46' Wissel NEC Wissel B. Darri voor F. Sturing NEC
57' Gele kaart NEC Gele kaart voor S. Braken NEC
62' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Janssen voor N. Raaijmakers FC Eindhoven
66' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Elisha voor A. Daniels FC Eindhoven
68' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
74' Wissel NEC Wissel P. Sabak voor T. Overtoom NEC
85' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Klooster voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
87' Gele kaart NEC Gele kaart voor A. Achahbar NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - FC Eindhoven
Opstellingen NEC - FC Eindhoven
De opstellingen van NEC en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing NEC - FC Eindhoven

NEC en FC Eindhoven treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clay Ruperti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NEC en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 30 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel NEC als FC Eindhoven wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst NEC 2
Winst FC Eindhoven 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 5e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 17e plaats.