Nabeschouwing NEC - Jong PSV (4-4) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 14 september 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt NEC het vrijdag 14 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Jong PSV (4-4)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen NEC en Jong PSV geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door S. Braken, waarmee NEC met 1-0 de leiding nam. NEC vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Braken op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut wist Jong PSV de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Verreth.

Na 50 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Piroe de 2-2 maakte voor Jong PSV. Jong PSV leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 73 minuten op voorsprong na een goal van B. Ramselaar: 2-3. Even later was het opnieuw B. Ramselaar die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Jong PSV op 2-4 in de 81e minuut. Vervolgens was de beurt weer aan NEC om te scoren. Kort voor tijd in de 86e minuut zette O. ter Haar Romeny de stand op 3-4. Hierdoor ging de wedstrijd nog een spannende slotfase tegemoed. Laat in de wedstrijd volgde dan alsnog de bevrijdende gelijkmaker van NEC in de 94e minuut. Het doelpunt kwam op naam te staan van J. Kvída en daarmee werd score in de wedstrijd 4-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin van den Kerkhof bij een 4-4 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE NEC - Jong PSV 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt NEC Doelpunt S. Braken met assist van J. Okita NEC 1-0
28' Wissel Jong PSV Wissel M. Verreth voor Z. Aboukhlal Jong PSV
39' Doelpunt NEC Doelpunt S. Braken met assist van T. Overtoom NEC 2-0
46' Wissel NEC Wissel O. ter Haar Romeny voor J. Okita NEC
48' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Verreth met assist van C. Gakpo Jong PSV 2-1
50' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Piroe met assist van C. Gakpo Jong PSV 2-2
50' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. van den Berg NEC
63' Wissel Jong PSV Wissel M. Frey voor C. Gakpo Jong PSV
71' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor S. Theunissen Jong PSV
73' Doelpunt Jong PSV Doelpunt B. Ramselaar Jong PSV 2-3
80' Wissel NEC Wissel J. Kvída voor B. Darri NEC
81' Doelpunt Jong PSV Doelpunt B. Ramselaar met assist van R. Lundqvist Jong PSV 2-4
84' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor Jong PSV
86' Doelpunt NEC Doelpunt O. ter Haar Romeny NEC 3-4
86' Wissel Jong PSV Wissel L. Daneels voor B. Ramselaar Jong PSV
94' Doelpunt NEC Doelpunt J. Kvída NEC 4-4
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - Jong PSV
Opstellingen NEC - Jong PSV
De opstellingen van NEC en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing NEC - Jong PSV

NEC en Jong PSV treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NEC en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 8 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is NEC favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Jong PSV slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst NEC 2
Winst Jong PSV 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 3e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 14e plaats.