Nabeschouwing RKC Waalwijk - NEC (1-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 23 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt RKC Waalwijk het vrijdag 23 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - NEC (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen RKC Waalwijk en NEC is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 1-0 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door R. Bergkamp, waarmee RKC Waalwijk met 1-0 de leiding nam. De eerste goal viel in de eerste helft, na 37 minuten was het R. Bergkamp die RKC Waalwijk op een 1-0 voorsprong zette.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 1-0 stand in het voordeel van RKC Waalwijk.

LIVE RKC Waalwijk - NEC 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Wissel RKC Waalwijk Wissel M. Meulensteen voor A. Tahiri RKC Waalwijk
16' Wissel NEC Wissel O. ter Haar Romeny voor T. Overtoom NEC
37' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt R. Bergkamp met assist van P. Quasten RKC Waalwijk 1-0
46' Wissel NEC Wissel A. Achahbar voor O. ter Haar Romeny NEC
52' Gele kaart NEC Gele kaart voor K. Jansen NEC
53' Gele kaart NEC Gele kaart voor K. Jansen NEC
56' Wissel RKC Waalwijk Wissel D. Rienstra voor N. Baggerman RKC Waalwijk
57' Wissel RKC Waalwijk Wissel D. Rienstra voor N. Baggerman RKC Waalwijk
71' Wissel NEC Wissel B. Darri voor J. Kvída NEC
74' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor K. Vermeulen RKC Waalwijk
77' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. van Eijden NEC
78' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. van Eijden NEC
82' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor D. Maatsen RKC Waalwijk
85' Wissel RKC Waalwijk Wissel J. Koenraad voor D. Maatsen RKC Waalwijk
94' Wissel RKC Waalwijk Wissel M. Meulensteen voor A. Tahiri RKC Waalwijk
93' Wissel RKC Waalwijk Wissel M. Meulensteen voor A. Tahiri RKC Waalwijk
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - NEC
Opstellingen RKC Waalwijk - NEC
De opstellingen van RKC Waalwijk en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.