Nabeschouwing Roda JC - SC Cambuur (1-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 15 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Roda JC het vrijdag 15 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - SC Cambuur (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 1-0 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Roda JC Kerkrade kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van L. Milts. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Roda JC.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - SC Cambuur
Goals
1
0
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
8
9
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
90
120
Gevaarlijke aanvallen
64
94
Overtredingen
13
15
Buitenspel
1
0
Corners
3
7
Wissels
3
3
LIVE Roda JC - SC Cambuur 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt L. Milts met assist van M. Engels Roda JC Kerkrade 1-0
31' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Steenvoorden SC Cambuur
31' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor L. Milts Roda JC Kerkrade
52' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor A. Cigaņiks SC Cambuur
58' Wissel SC Cambuur Wissel D. Boerlage voor M. Jones SC Cambuur
63' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel F. Loshaj voor G. van Velzen Roda JC Kerkrade
74' Wissel SC Cambuur Wissel A. Bangura voor A. Cigaņiks SC Cambuur
77' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor R. Schilder SC Cambuur
79' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Simakala voor M. Remans Roda JC Kerkrade
82' Wissel SC Cambuur Wissel M. Mbende voor R. Maulun SC Cambuur
84' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Jensen voor N. Verburgh Roda JC Kerkrade
92' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor B. Simakala Roda JC Kerkrade
Opstellingen Roda JC - SC Cambuur
De opstellingen van Roda JC en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Roda JC - SC Cambuur

Roda JC en SC Cambuur treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Roda JC en SC Cambuur elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Roda JC 0
Winst SC Cambuur 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roda JC op een 6e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Roda JC - SC Cambuur Opstelling Roda JC Opstelling SC Cambuur Live Roda JC - SC Cambuur Live Roda JC - SC Cambuur kijken Roda JC - SC Cambuur kijken Live Roda JC - SC Cambuur stream Roda JC - SC Cambuur Fox Sports Nabeschouwing Roda JC - SC Cambuur Uitslag Roda JC - SC Cambuur Statistieken Roda JC - SC Cambuur Eerste Divisie 2018/2019 Roda JC - SC Cambuur wedden Roda JC - SC Cambuur gokken Roda JC - SC Cambuur Unibet