Nabeschouwing SC Cambuur - Jong PSV (3-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 15 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt SC Cambuur het vrijdag 15 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Jong PSV (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen SC Cambuur en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 3-1 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door K. van Kippersluis, waarmee SC Cambuur met 1-0 de leiding nam. SC Cambuur vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Hendriks op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van SC Cambuur, waarmee S. Hendriks zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 86 minuten deed L. Daneels iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Jong PSV werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Jong PSV echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor SC Cambuur.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - Jong PSV
Goals
3
1
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
10
4
Schoten op doel
7
1
Aanvallen
123
126
Gevaarlijke aanvallen
69
70
Corners
5
8
Wissels
3
3
LIVE SC Cambuur - Jong PSV 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt K. van Kippersluis met assist van D. Boerlage SC Cambuur 1-0
41' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt S. Hendriks met assist van K. van Kippersluis SC Cambuur 2-0
56' Wissel Jong PSV Wissel R. Schoonbrood voor T. Daverveld Jong PSV
68' Wissel SC Cambuur Wissel A. Cigaņiks voor A. Bangura SC Cambuur
69' Wissel Jong PSV Wissel L. Daneels voor S. Theunissen Jong PSV
70' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Steenvoorden SC Cambuur
75' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt S. Hendriks SC Cambuur 3-0
81' Wissel SC Cambuur Wissel B. Wallenburg voor Z. Aboukhlal SC Cambuur
81' Wissel Jong PSV Wissel N. Robertha voor K. van Kippersluis Jong PSV
86' Doelpunt Jong PSV Doelpunt L. Daneels met assist van J. Piroe Jong PSV 3-1
87' Wissel SC Cambuur Wissel M. Jones voor D. Boerlage SC Cambuur
Opstellingen SC Cambuur - Jong PSV
De opstellingen van SC Cambuur en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing SC Cambuur - Jong PSV

SC Cambuur en Jong PSV treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SC Cambuur en Jong PSV elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst SC Cambuur 0
Winst Jong PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Cambuur op een 13e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
SC Cambuur - Jong PSV Opstelling SC Cambuur Opstelling Jong PSV Live SC Cambuur - Jong PSV Live SC Cambuur - Jong PSV kijken SC Cambuur - Jong PSV kijken Live SC Cambuur - Jong PSV stream SC Cambuur - Jong PSV Fox Sports Nabeschouwing SC Cambuur - Jong PSV Uitslag SC Cambuur - Jong PSV Statistieken SC Cambuur - Jong PSV Eerste Divisie 2018/2019 SC Cambuur - Jong PSV wedden SC Cambuur - Jong PSV gokken SC Cambuur - Jong PSV Unibet