Nabeschouwing SC Cambuur - Jong Utrecht (4-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 12 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt SC Cambuur het vrijdag 12 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Jong Utrecht (4-1)

Het Eerste Divisie duel tussen SC Cambuur en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Luca Evian Cantineau geëindigd in een 4-1 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door S. van Wermeskerken, waarmee SC Cambuur met 1-0 de leiding nam. SC Cambuur vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. van Kippersluis op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Jong Utrecht vervolgens op 2-1. Het was N. Venema die vanaf 11 meter wist te scoren in de 45e minuut.

Na 47 minuten was het J. van der Velden die de bal in eigen doel werkte, waardoor SC Cambuur op 3-1 kwam te staan. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 65e minuut wist R. Maulun namens SC Cambuur de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luca Evian Cantineau en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van SC Cambuur.

LIVE SC Cambuur - Jong Utrecht 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt S. van Wermeskerken met assist van K. van Kippersluis SC Cambuur 1-0
35' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt K. van Kippersluis met assist van D. Sambissa SC Cambuur 2-0
45' Penalty Jong Utrecht Penalty N. Venema Jong Utrecht 2-1
46' Wissel Jong Utrecht Wissel T. Brinkman voor M. Lehaire Jong Utrecht
47' Eigen doelpunt SC Cambuur Eigen doelpunt J. van der Velden SC Cambuur 3-1
53' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor M. Pabai Jong Utrecht
62' Wissel SC Cambuur Wissel N. Robertha voor I. Kallon SC Cambuur
65' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. Maulun met assist van N. Robertha SC Cambuur 4-1
75' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor J. van der Velden Jong Utrecht
78' Wissel Jong Utrecht Wissel M. van Rooijen voor J. Arweiler Jong Utrecht
79' Wissel SC Cambuur Wissel A. Bangura voor K. van Kippersluis SC Cambuur
79' Wissel SC Cambuur Wissel M. Jones voor K. Jansen SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - Jong Utrecht
Opstellingen SC Cambuur - Jong Utrecht
De opstellingen van SC Cambuur en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing SC Cambuur - Jong Utrecht

SC Cambuur en Jong Utrecht treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Evian Cantineau en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SC Cambuur en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 21 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is SC Cambuur favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Jong Utrecht slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst SC Cambuur 3
Winst Jong Utrecht 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Cambuur op een 12e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 20e plaats.