Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Den Bosch (2-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Sparta Rotterdam het zondag 16 september 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Den Bosch (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Sparta Rotterdam en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door L. Veldwijk, waarmee Sparta Rotterdam met 1-0 de leiding nam. Sparta Rotterdam vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Rayhi op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Sparta Rotterdam.

LIVE Sparta Rotterdam - FC Den Bosch 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt L. Veldwijk Sparta Rotterdam 1-0
17' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt M. Rayhi Sparta Rotterdam 2-0
30' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor D. Verbeek FC Den Bosch
33' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor R. Sappinen FC Den Bosch
56' Wissel FC Den Bosch Wissel I. Oulad Omar voor K. Felida FC Den Bosch
63' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor D. Duarte Sparta Rotterdam
65' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. Velkov FC Den Bosch
67' Wissel FC Den Bosch Wissel Iker Hernández voor R. Sappinen FC Den Bosch
67' Wissel Sparta Rotterdam Wissel I. Dervisoglu voor G. Breinburg Sparta Rotterdam
67' Wissel Sparta Rotterdam Wissel F. Dabo voor J. Saksela Sparta Rotterdam
74' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor N. Romat FC Den Bosch
77' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor A. Harroui Sparta Rotterdam
88' Wissel Sparta Rotterdam Wissel B. Martis voor A. Harroui Sparta Rotterdam
89' Wissel FC Den Bosch Wissel Ruben Rodrigues voor N. Romat FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - FC Den Bosch
Opstellingen Sparta Rotterdam - FC Den Bosch
De opstellingen van Sparta Rotterdam en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - FC Den Bosch

Sparta Rotterdam en FC Den Bosch treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Rotterdam en FC Den Bosch in de Eerste Divisie vond plaats op 31 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Sparta Rotterdam favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl FC Den Bosch slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sparta Rotterdam 8
Winst FC Den Bosch 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sparta Rotterdam op een 7e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 10e plaats.