Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Eindhoven (2-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 7 september 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Sparta Rotterdam het vrijdag 7 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Eindhoven (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Sparta Rotterdam en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door R. Drenthe, waarmee Sparta Rotterdam met 1-0 de leiding nam. Sparta Rotterdam vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Auassar op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam.

LIVE Sparta Rotterdam - FC Eindhoven 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. Van der Heyden FC Eindhoven
31' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. Elisha FC Eindhoven
45' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
58' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor A. Loof FC Eindhoven
69' Wissel Sparta Rotterdam Wissel I. Alhaft voor L. Veldwijk Sparta Rotterdam
70' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor R. Drenthe Sparta Rotterdam
70' Wissel FC Eindhoven Wissel C. Ekangamene voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
74' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt R. Drenthe met assist van G. Breinburg Sparta Rotterdam 1-0
77' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. Brute voor G. Breinburg Sparta Rotterdam
80' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt A. Auassar met assist van M. Rayhi Sparta Rotterdam 2-0
81' Wissel FC Eindhoven Wissel K. de Rooij voor B. van den Boomen FC Eindhoven
87' Wissel Sparta Rotterdam Wissel T. Verhaar voor I. Dervisoglu Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - FC Eindhoven
Opstellingen Sparta Rotterdam - FC Eindhoven
De opstellingen van Sparta Rotterdam en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - FC Eindhoven

Sparta Rotterdam en FC Eindhoven treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Rotterdam en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 22 januari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Sparta Rotterdam favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl FC Eindhoven slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sparta Rotterdam 6
Winst FC Eindhoven 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sparta Rotterdam op een 7e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 19e plaats.