Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Roda JC (2-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 18 januari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Sparta Rotterdam het vrijdag 18 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Roda JC (2-2)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Roda JC geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sparta Rotterdam kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van B. Vriends. Sparta Rotterdam vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Rayhi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist Roda JC Kerkrade de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Engels.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Engels de 2-2 maakte voor Roda JC Kerkrade.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Sparta Rotterdam - Roda JC
Goals
2
2
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
20
6
Schoten op doel
12
3
Aanvallen
57
35
Gevaarlijke aanvallen
35
12
Corners
9
2
Wissels
2
2
LIVE Sparta Rotterdam - Roda JC 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt B. Vriends met assist van M. Rayhi Sparta Rotterdam 1-0
19' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt M. Rayhi met assist van L. Veldwijk Sparta Rotterdam 2-0
28' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. El Makrini Roda JC Kerkrade
39' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor D. Duarte Sparta Rotterdam
44' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Engels met assist van M. Remans Roda JC Kerkrade 2-1
47' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Engels met assist van H. Dijkhuizen Roda JC Kerkrade 2-2
55' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Zotti voor N. Verburgh Roda JC Kerkrade
65' Wissel Sparta Rotterdam Wissel A. Harroui voor F. Dabo Sparta Rotterdam
79' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Simakala voor M. Remans Roda JC Kerkrade
81' Wissel Sparta Rotterdam Wissel D. Abels voor D. Wuytens Sparta Rotterdam
93' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor R. Drenthe Sparta Rotterdam
Opstellingen Sparta Rotterdam - Roda JC
De opstellingen van Sparta Rotterdam en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - Roda JC

Sparta Rotterdam en Roda JC treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christiaan Bax en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sparta Rotterdam en Roda JC elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Sparta Rotterdam 0
Winst Roda JC 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sparta Rotterdam op een 3e positie staat, terwijl we Roda JC terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Sparta Rotterdam - Roda JC Opstelling Sparta Rotterdam Opstelling Roda JC Live Sparta Rotterdam - Roda JC Live Sparta Rotterdam - Roda JC kijken Sparta Rotterdam - Roda JC kijken Live Sparta Rotterdam - Roda JC stream Sparta Rotterdam - Roda JC Fox Sports Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Roda JC Uitslag Sparta Rotterdam - Roda JC Statistieken Sparta Rotterdam - Roda JC Eerste Divisie 2018/2019 Sparta Rotterdam - Roda JC wedden Sparta Rotterdam - Roda JC gokken Sparta Rotterdam - Roda JC Unibet