Nabeschouwing Sparta Rotterdam - SC Cambuur (3-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Zondag 14 oktober 2018 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Sparta Rotterdam het zondag 14 oktober 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - SC Cambuur (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Sparta Rotterdam en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Sambissa zette Sparta Rotterdam op een 1-0 voorsprong in de 7e minuut van de wedstrijd. Een penalty zorgde er later in de 40e minuut voor dat Sparta Rotterdam via L. Veldwijk op 2-0 kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Sparta Rotterdam, waarmee M. Rayhi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Richard Martens, waardoor Sparta Rotterdam dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sparta Rotterdam - SC Cambuur 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Eigen doelpunt Sparta Rotterdam Eigen doelpunt D. Sambissa Sparta Rotterdam 1-0
12' Wissel SC Cambuur Wissel O. el Baad voor D. Sambissa SC Cambuur
40' Penalty Sparta Rotterdam Penalty L. Veldwijk Sparta Rotterdam 2-0
50' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor D. Boerlage SC Cambuur
61' Wissel SC Cambuur Wissel K. Rossi voor J. Calor SC Cambuur
66' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Y. El Kachati voor I. Alhaft Sparta Rotterdam
67' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor D. Duarte Sparta Rotterdam
74' Wissel SC Cambuur Wissel I. Kallon voor T. Conraad SC Cambuur
76' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt M. Rayhi Sparta Rotterdam 3-0
83' Wissel Sparta Rotterdam Wissel S. Spierings voor A. Harroui Sparta Rotterdam
86' Wissel Sparta Rotterdam Wissel T. Verhaar voor L. Veldwijk Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - SC Cambuur
Opstellingen Sparta Rotterdam - SC Cambuur
De opstellingen van Sparta Rotterdam en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - SC Cambuur

Sparta Rotterdam en SC Cambuur treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Rotterdam en SC Cambuur in de Eerste Divisie vond plaats op 3 februari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sparta Rotterdam als SC Cambuur wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Sparta Rotterdam 3
Winst SC Cambuur 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sparta Rotterdam op een 4e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 8e plaats.