Nabeschouwing Telstar - RKC Waalwijk (0-3) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 8 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Telstar het vrijdag 8 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - RKC Waalwijk (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en RKC Waalwijk is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 0-3 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door D. Rienstra, waarmee RKC Waalwijk met 0-1 de leiding nam. RKC Waalwijk vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Maatsen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van RKC Waalwijk, waarmee D. Seys zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erwin Blank, waardoor RKC Waalwijk dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Telstar - RKC Waalwijk 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Telstar Gele kaart voor T. van Huizen Telstar
23' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Najah Telstar
39' Gele kaart Telstar Gele kaart voor K. Rossi Telstar
41' Gele kaart Telstar Gele kaart voor T. Ondaan Telstar
46' Wissel RKC Waalwijk Wissel G. Ndefe voor P. Quasten RKC Waalwijk
53' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor M. Meulensteen RKC Waalwijk
61' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt D. Rienstra RKC Waalwijk 0-1
64' Wissel Telstar Wissel S. Lynen voor A. Najah Telstar
65' Wissel RKC Waalwijk Wissel N. Baggerman voor S. Spierings RKC Waalwijk
67' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt D. Maatsen RKC Waalwijk 0-2
68' Wissel Telstar Wissel D. van Haaren voor D. Mertens Telstar
75' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt D. Seys RKC Waalwijk 0-3
77' Wissel RKC Waalwijk Wissel H. Mulder voor D. Seys RKC Waalwijk
80' Wissel Telstar Wissel E. van Overbeek voor A. Mendes Moreira Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - RKC Waalwijk
Opstellingen Telstar - RKC Waalwijk
De opstellingen van Telstar en RKC Waalwijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.