Nabeschouwing Telstar - Sparta Rotterdam (1-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 25 januari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Telstar het vrijdag 25 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Sparta Rotterdam (1-1)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen Telstar en Sparta Rotterdam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door S. Lynen, waarmee Telstar met 1-0 de leiding nam. Sparta Rotterdam kwam na 19 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Drenthe, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Telstar - Sparta Rotterdam
Goals
1
1
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
1
1
Schoten op doel
1
1
Gevaarlijke aanvallen
50
63
Corners
4
7
LIVE Telstar - Sparta Rotterdam 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Telstar Doelpunt S. Lynen Telstar 1-0
19' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt R. Drenthe Sparta Rotterdam 1-1
51' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor R. Drenthe Sparta Rotterdam
64' Wissel Telstar Wissel A. Mendes Moreira voor S. Sno Telstar
66' Wissel Sparta Rotterdam Wissel A. Harroui voor İ. Dervişoğlu Sparta Rotterdam
74' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Y. El Kachati voor M. Rayhi Sparta Rotterdam
90' Wissel Telstar Wissel D. van Haaren voor A. El Idrissi Telstar
Opstellingen Telstar - Sparta Rotterdam
De opstellingen van Telstar en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Telstar - Sparta Rotterdam

Telstar en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Telstar en Sparta Rotterdam elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Telstar 0
Winst Sparta Rotterdam 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 16e positie staat, terwijl we Sparta Rotterdam terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Telstar - Sparta Rotterdam Opstelling Telstar Opstelling Sparta Rotterdam Live Telstar - Sparta Rotterdam Live Telstar - Sparta Rotterdam kijken Telstar - Sparta Rotterdam kijken Live Telstar - Sparta Rotterdam stream Telstar - Sparta Rotterdam Fox Sports Nabeschouwing Telstar - Sparta Rotterdam Uitslag Telstar - Sparta Rotterdam Statistieken Telstar - Sparta Rotterdam Eerste Divisie 2018/2019 Telstar - Sparta Rotterdam wedden Telstar - Sparta Rotterdam gokken Telstar - Sparta Rotterdam Unibet