Nabeschouwing TOP Oss - Jong Ajax (2-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 15 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt TOP Oss het vrijdag 15 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Jong Ajax (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 2-1 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg H. Dogan van FC Oss via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het FC Oss dat via Danilo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Stan Teuben. De eerste goal werd in de 73e minuut gemaakt door B. Smeets waardoor FC Oss met 2-0 aan de leiding kwam.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-1 eindigde in een overwinning voor TOP Oss.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - Jong Ajax
Goals
2
1
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
7
15
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
118
146
Gevaarlijke aanvallen
44
98
Corners
1
5
Wissels
1
3
LIVE TOP Oss - Jong Ajax 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Penalty gemist FC Oss Penalty gemist H. Dogan FC Oss
24' Gele kaart FC Oss Gele kaart voor L. Kaak FC Oss
40' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor B. Kemper Jong Ajax
60' Wissel Jong Ajax Wissel J. ter Heide voor J. Ekkelenkamp Jong Ajax
65' Wissel Jong Ajax Wissel M. Bakker voor B. Kemper Jong Ajax
72' Wissel Jong Ajax Wissel B. Smeets voor H. Dogan Jong Ajax 1-0
72' Doelpunt FC Oss Doelpunt Danilo met assist van R. Gravenberch FC Oss
73' Doelpunt FC Oss Doelpunt B. Smeets met assist van P. Rommens FC Oss 2-0
77' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt L. Traore met assist van V. Černý Jong Ajax 2-1
89' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor V. Černý Jong Ajax
93' Wissel FC Oss Wissel D. Ladan voor H. Dogan FC Oss
Opstellingen TOP Oss - Jong Ajax
De opstellingen van TOP Oss en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing TOP Oss - Jong Ajax

TOP Oss en Jong Ajax treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat TOP Oss en Jong Ajax elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 0
Winst Jong Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 9e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
TOP Oss - Jong Ajax Opstelling TOP Oss Opstelling Jong Ajax Live TOP Oss - Jong Ajax Live TOP Oss - Jong Ajax kijken TOP Oss - Jong Ajax kijken Live TOP Oss - Jong Ajax stream TOP Oss - Jong Ajax Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - Jong Ajax Uitslag TOP Oss - Jong Ajax Statistieken TOP Oss - Jong Ajax Eerste Divisie 2018/2019 TOP Oss - Jong Ajax wedden TOP Oss - Jong Ajax gokken TOP Oss - Jong Ajax Unibet