Nabeschouwing TOP Oss - SC Cambuur (1-3) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 31 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt TOP Oss het vrijdag 31 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - SC Cambuur (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 1-3 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door B. Smeets, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. SC Cambuur kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Rossi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette K. Rossi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee SC Cambuur de leiding in de wedstrijd nam.

Na 92 minuten werd de voorsprong voor SC Cambuur vergroot nadat K. Rossi de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor SC Cambuur.

LIVE TOP Oss - SC Cambuur 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor H. Dogan TOP Oss
11' Doelpunt TOP Oss Doelpunt B. Smeets met assist van R. Oratmangoen TOP Oss 1-0
46' Wissel SC Cambuur Wissel J. van Deelen voor K. Schindler SC Cambuur
46' Wissel SC Cambuur Wissel K. Rossi voor T. Conraad SC Cambuur
47' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt K. Rossi SC Cambuur 1-1
86' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt K. Rossi SC Cambuur 1-2
86' Wissel SC Cambuur Wissel I. Kallon voor A. Cigaņiks SC Cambuur
92' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt K. Rossi SC Cambuur 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - SC Cambuur
Opstellingen TOP Oss - SC Cambuur
De opstellingen van TOP Oss en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing TOP Oss - SC Cambuur

TOP Oss en SC Cambuur treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clay Ruperti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en SC Cambuur in de Eerste Divisie vond plaats op 2 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is SC Cambuur favoriet. 10 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor TOP Oss. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 7
Winst SC Cambuur 10
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 2e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 7e plaats.